To Νέο DAF CF

Απόλυτη Υπεροχή

Η απόλυτη εξέλιξη με το πακέτο Ultimate

DAF XF και CF

Περισσότερα

Το πιο ολοκληρωμένο φορτηγό

Το DAF CF είναι ιδανικό για περιφερειακές, εθνικές ή διεθνείς μεταφορές, σε ομαλούς ή μη δρόμους. Η σειρά DAF CF, διατίθεται είτε ως τράκτορας είτε ως σασί σε διαμορφώσεις δύο, τριών ή τεσσάρων αξόνων. Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, αυτό το πολυλειτουργικό φορτηγό είναι κορυφαίο σε κάθε εφαρμογή – από τη μεταφορά χύδην ή δεξαμενών έως τις βαριές εργασίες στον κατασκευαστικό κλάδο και από τη συλλογή απορριμμάτων έως τη γενική διανομή.

  • Βελτιωμένη απόδοση καυσίμου, μαζί με περισσότερη ισχύ και ροπή στις χαμηλότερες στροφές
  • Έως και 100 κιλά υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο
  • Μεγάλα διαστήματα σέρβις
  • Ιδιαίτερα φιλικό για τον υπερκατασκευαστή
  • Με δυνατότητα διαχείρισης στόλου DAF Connect,  για υψηλότερη απόδοση στις μεταφορές

Μέγιστη απόδοση και τελειότητα στις μεταφορές από τη DAF

Το DAF CF προσφέρει κορυφαία οικονομία καυσίμου. Η υψηλή ροπή σε συνδυασμό με τους βελτιστοποιημένους κινητήρες, τους νέους πίσω άξονες υψηλής απόδοσης, τη βελτιωμένη απόδοση ηλεκτρονικών και τις αεροδυναμικές βελτιώσεις που διαθέτει, έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση καυσίμου έως και 7% για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Μέγιστη απόδοση και τελειότητα στις μεταφορές από τη DAF

Το DAF CF προσφέρει κορυφαία οικονομία καυσίμου. Η υψηλή ροπή σε συνδυασμό με τους βελτιστοποιημένους κινητήρες, τους νέους πίσω άξονες υψηλής απόδοσης, τη βελτιωμένη απόδοση ηλεκτρονικών και τις αεροδυναμικές βελτιώσεις που διαθέτει, έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση καυσίμου έως και 7% για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

transport-efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline
0
% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
divers-additional-payload-rgb-outline
0
kg επιπλέον ωφέλιμο φορτίο
services-check-up-400x400
0
km διαστήματα service

Υψηλότερα ωφέλιμα φορτία

Η σειρά CF της DAF επιτρέπει υψηλότερα ωφέλιμα φορτία συμβάλλοντας στην κερδοφορία σας. Το πολύ αποδοτικό και πολύ μικρών διαστάσεων Σύστημα Επεξεργασίας Καυσαερίων 

(EAS) εξοικονομεί 50 κιλά βάρους. Οι βελτιστοποιήσεις στον κινητήρα και το σασί συμβάλλουν επίσης στην περαιτέρω εξοικονόμηση βάρους. Ανάλογα με την επιλογή των αξόνων, τα χαρακτηριστικά αυτά μειώνουν το βάρος του οχήματος έως και 100 kg. Έτσι το CF μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερο φορτίο, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για εφαρμογές όπως η μεταφορά δεξαμενών, όπου κάθε χιλιόγραμμο μετράει.

Μέγιστος χρόνος λειτουργίας στο δρόμο

Το CF φημίζεται για την υψηλή αξιοπιστία του. Η νέα αρχιτεκτονική των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων βελτιώνει ακόμα περισσότερο αυτήν την επίδοση. Οι καλωδιώσεις έχουν μειωθεί με στόχο τη μέγιστη αξιοπιστία και την εξαιρετική ευκολία στην προσθήκη βοηθητικών λειτουργιών. Το αποτέλεσμα είναι η μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας του οχήματος και η ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους. Τα διαστήματα συντήρησης (service) μπορούν να φτάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το DAF CF με κάθε λεπτομέρεια

Εξωτερικός σχεδιασμός

Η εξωτερική εικόνα του DAF CF περιλαμβάνει κορυφαία χαρακτηριστικά σχεδίασης που το κατατάσουν σε μία κατηγορία από μόνο του, ως προς την αισθητική του εικόνα.

Σημείο αναφοράς για την οδηγική άνεση

Το DAF CF είναι το πιο ευέλικτο φορτηγό στην αγορά και παρέχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την καμπίνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των μεταφορών σας.

Υπεροχή στη γραμμή μετάδοσης κίνησης

Η βάση για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως 7% (με αποτέλεσμα και τη μείωση CO2 έως 7%) είναι η επιλογή της κατάλληλης γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Πλαίσιο (σασί)

Το CF προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία στις διαμορφώσεις πλαισίου, είτε είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανύψωσης γάντζου, επίπεδη πλατφόρμα, κιβωτάμαξες ή οποιαδήποτε άλλη υπερκατασκευή.

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.

Εξαιρετική ασφάλεια και άνεση

Η σειρά CF της DAF διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά που  διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, και συμβάλλουν στην προσαρμοστικότητα, την εξοικονόμηση καυσίμου και την οδηγική άνεση.

Σσσσσσσ ... Η DAF απολαμβάνει την ησυχία

Τα φορτηγά DAF Silent χρησιμοποιούν μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών για να διατηρήσουν τα επίπεδα μετάδοσης θορύβου, σε επίπεδο κάτω από 71 dB (A).

Ολοκληρωμένη λύση μεταφορών

Η αποτελεσματική μεταφορά περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το τέλειο φορτηγό. Επομένως, η DAF προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς. Πίσω από την DAF είναι μια επαγγελματική οργάνωση και ένα διεθνές δίκτυο εμπόρων. Σας βοηθούν να επιλέξετε το σωστό όχημα, να κανονίσετε χρηματοδότηση και να διατηρήσετε τον στόλο σας σε άριστη κατάσταση.

Επισκευή και Συντήρηση

Το DAF MultiSupport σας προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση επισκευής και συντήρησης, η οποία  αποτρέπει από δυσάρεστες εκπλήξεις, ελέγχει το μηνιαίο κόστος και σας  παρέχει απόλυτη ηρεμία.

Οδική βοήθεια

Η υπηρεσία της DAF, International Truck Service (ITS) παρέχει γρήγορη και επαγγελματική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης και αν βρίσκεστε. Καλέστε στο +31 40 21 43000 για να μιλήσετε απευθείας σε έναν εκπρόσωπο ITS.

Εκπαίδευση οδηγών

Τα σεμινάρια DAF Driver Academy συμβάλουν έτσι ώστε οι οδηγοί να επιτύχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώσουν την οδηγική τους ασφάλεια και αποδοτικότητα στις μεταφορές.

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Εκτός από τα αυθεντικά εξαρτήματα DAF και PACCAR, η PACCAR parts προμηθεύει πάνω από 80.000 universal εξαρτήματα TRP για όλες τις μάρκες φορτηγών και ρυμουλκούμενων, σε όλη την Ευρώπη και παγκόσμια.

Δίκτυο Αντιπροσώπων DAF

Με το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων πωλήσεων και υπηρεσιών, υπάρχει πάντοτε ένας αντιπρόσωπος της DAF που είναι έτοιμος να σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος σας.

Υπηρεσίες Connected

Το σύστημα διαχείρισης στόλου DAF Connect σας δίνει πραγματική εικόνα των επιδόσεων, των φορτηγών και των οδηγών.  Διαθέσιμο online 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, σας βοηθά να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος, να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Downloads

DAF CF έντυπο

DAF CF cabs

DAF CF seats

PACCAR MX-13 engines

PACCAR MX-11 engines

PACCAR PX-7 engines

Axle configurations Euro 6

DAF CF FAD mixer

CF Low Deck tractor

Μεταχειρισμένα φορτηγά

Ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο φορτηγό; Το DAF Used Truck locator προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων φορτηγών που είναι τόσο καλά όσο τα καινούργια και έτοιμα για λειτουργία.

Ηλεκτρικά και υβριδικά φορτηγά DAF

Καινοτόμες λύσεις για την υποστήριξη των αναγκών για βελτίωση της ποιότητας του τοπικού αέρα στις πόλεις, καθώς και μείωση των εκπομπών CO₂.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK