Σσσσ ... Η DAF απολαμβάνει την ησυχία

με τη μοναδική, αθόρυβη σειρά χαμηλής στάθμης θορύβου

Τα φορτηγά DAF LF, CF και XF Silent χρησιμοποιούν μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών για να διατηρήσουν το θόρυβο που παράγεται από το φορτηγό σε επίπεδο κάτω από 71 dB (A). Αυτό σημαίνει ότι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα «QuietTRUCK», ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόρτωση και εκφόρτωση κατά τις βραδινές ώρες, τη νύχτα ή νωρίς το πρωί σε περιοχές όπου ισχύει ένα μέγιστο όριο στάθμης θορύβου.

Πλεονεκτήματα

Τα DAF LF, CF και XF Silent προσφέρουν πολλά οφέλη στην επιχείρησή σας. Ξεδιπλώνουν ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών μεταφοράς σε αστικές περιοχές και διασφαλίζουν ότι οι κάτοικοι έχουν ένα ανενόχλητο, γαλήνιο βραδινό ύπνο.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση ικανοποίησης των πελατών.

Πώς λειτουργεί;

Είναι απλό: Στο πρόγραμμα οδήγησης, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στον ταμπλό ενεργοποιείται το “Silent mode”. Το λογισμικό κινητήρα μεταβαίνει αμέσως σε πρόγραμμα που περιορίζει τη ροπή και την ταχύτητα του κινητήρα.

Επιπλέον, η μετάδοση κίνησης αλλάζει αυτόματα σε χαμηλότερες ταχύτητες. Η ενθυλάκωση του κιβωτίου ταχυτήτων συμβάλει επίσης στη μείωση του θορύβου. Ως αποτέλεσμα, τα DAF Silent Trucks είναι ευπρόσδεκτοι επισκέπτες, ακόμη και βραδινές ώρες.

Πληθώρα επιλογών 

Το DAF Silent διατίθεται ως σασί ή τράκτορας XF, CF και LF, με διάφορες επιλογές σε καμπίνες, μήκη πλαισίου και διαμορφώσεις άξονα. Τα DAF CF και XF είναι εξοπλισμένα με τον ισχυρό και οικονομικό κινητήρα 10.8-λίτρων PACCAR MX-11 Euro 6, με βαθμολογία ισχύος από 220 kW / 299 hp έως 330 kW / 449 hp. Το συμπαγές και εξαιρετικά αποδοτικό DAF LF τροφοδοτείται από τον κινητήρα PACCAR PX-5 4,5 λίτρων με 135 kW / 184 hp.

Ζωντανή αποδοτικότητα 

Η DAF γνωρίζει την επιχείρησή σας και κατανοεί πόσο σημαντική είναι η αποδοτικότητα για εσάς. Γι ‘αυτό προσφέρουμε εξελιγμένες λύσεις μεταφοράς προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όπως η σειρά Silent: φορτηγά DAF που προσφέρουν κορυφαία αξιοπιστία και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Παρέχουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη διαθεσιμότητα οχημάτων. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα σε ένα σημείο: στα μονάδες της ERGOTRAK. Το DAF Transport Efficiency είναι το όνομα της φιλοσοφίας μας για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη απόδοση ανά χιλιόμετρο.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Silent Vehicles