Ανακαλύψτε τα φορτηγά της DAF

Η DAF γνωρίζει την επιχείρησή σας και κατανοεί πόσο σημαντική είναι για εσάς η αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό προσφέρουμε εξελιγμένες λύσεις μεταφοράς με τον κορυφαίο χρόνο λειτουργίας της αγοράς και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Αν οι ανάγκες της επιχείρησής σας είναι μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, διανομές ή ο κλάδος των κατασκευών. Αν θέλετε πλαίσιο ή ένα τράκτορα με δύο, τρεις ή τέσσερις άξονες, η DAF προσφέρει το καλύτερο φορτηγό προσαρμοσμένο στη συγκεκριμένη ανάγκη σας.

New Generation DAF XG+, XG, XF

Το νέο σημείο αναφοράς στις διεθνείς μεταφορές και στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

New Generation DAF XD

Η DAF ξεκινά το μέλλον στον κλάδο των διανομών με το Νέο XD.

New Generation DAF XDC και ΧFC

Σχεδιασμένο ειδικά για τον κλάδο των κατασκευών και για off-road.

Ηλεκτρικά Φορτηγά DAF XD και XF

New Generation DAF XD και XF electric

Έτοιμοι για ένα πλήρες ηλεκτρικό μέλλον.

New Generation DAF XΒ

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά DAF XB.  To φορτηγό που είναι σχεδιασμένο για την πόλη.

New Generation DAF XΒ electric

Έτοιμοι για ένα πλήρες ηλεκτρικό μέλλον.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μεταχειρισμένα φορτηγά

Ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο φορτηγό; Το DAF Used Truck locator προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων φορτηγών που είναι τόσο καλά όσο τα καινούργια και έτοιμα για λειτουργία.

Εξαρτήματα

Είστε επισκευαστής επαγγελματικών γεωργικών ή βιομηχανικών οχημάτων; Η DAF μπορεί να σας παράσχει με εξαρτήματα όπως κινητήρες, άξονες και καμπίνες.

Εναλλακτικά καύσιμα και γραμμές μετάδοσης κίνησης

Οι παγκόσμιες εκπομπές CO₂ και η ποιότητα του αέρα – αποτελούν σημαντικά θέματα με επιπτώσεις για τον καθένα από εμάς. Και αυτό περιλαμβάνει το DAF. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσουμε και δοκιμάζουμε πολλές νέες και υπάρχουσες τεχνολογίες στο δρόμο για ακόμη καθαρότερες και πιο βιώσιμες οδικές μεταφορές.

ERGOTRAK DAF dealer σας καθοδηγεί

Η αποτελεσματική μεταφορά περιλαμβάνει περισσότερα από το ένα τέλειο φορτηγό. Για το λόγο αυτό η  ERGOTRAK προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς μέσω μιας σειράς επαγγελματικών υπηρεσιών και σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό όχημα και να διατηρήσετε τον στόλο σας σε άριστη κατάσταση.

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Εκτός από τα γνήσια ανταλλακτικά κινητήρων DAF και PACCAR, τα ανταλλακτικά PACCAR διαθέτουν πάνω από 80.000 ανταλλακτικά γενικής χρήσης TRP Truck & Trailer για φορτηγά και ρυμουλκούμενα όλων των κατασκευών, σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

DAF Connect

Η πλατφόρμα διαχείρισης στόλου DAF Connect, σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση των οδηγών, των φορτηγών σας και των διαδικασιών logistics. Διαθέσιμο online 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, το DAF Connect σας βοηθά να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος, να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του.

Εκπαίδευση οδηγών

Η Ακαδημία DAF Driver μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς να επιτύχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώσουν την οδηγική τους απόδοση όσον αφορά την ασφάλεια και την αποδοτικότητα μεταφοράς.

Οδική βοήθεια

Η DAF International Truck Service (ITS) παρέχει γρήγορη και επαγγελματική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο όταν βρίσκεστε στο δρόμο, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Καλέστε +31 40 21 43000 για να μιλήσετε απευθείας με έναν εκπρόσωπο ITS.

Δίκτυο ERGOTRAK

Με το εκτεταμένο δίκτυό μας, υπάρχει πάντα ένας αντιπρόσωπος της ERGOTRAK σε κοντινή απόσταση, έτοιμος να σας δώσει εξατομικευμένες συμβουλές και να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Άλλα σχετικά με τη DAF sites

Πληροφορίες DAF Bodybuilder

Εύκολη πρόσβαση σε ολοκληρωμένες οδηγίες του οχήματος  και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης για επαγγελματίες και συνεργεία.

Εξαρτήματα DAF

Είστε επισκευαστής λεωφορείων, πούλμαν, οχημάτων εκτός δρόμου και ειδικών οχημάτων για τη γεωργία και τη βιομηχανία; Τα εξαρτήματα DAF μπορούν να συνδυαστούν με εξαρτήματα όπως κινητήρες, άξονες και καμπίνες.

Μεταχειρισμένα φορτηγά DAF

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της DAF