Start the Future

Η DAF παρουσιάζει τη νέα γενιά XF, XG και XG⁺

Το νέο σημείο αναφοράς στην απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού

Όταν αναπροσαρμόζονται οι διαστάσεις,
γεννιέται κάτι μοναδικό

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισήγαγε νέους κανονισμούς για τις μάζες και τις διαστάσεις με στόχο να ξεπεράσει τα όρια όσον αφορά τόσο τις εκπομπές (CO2), την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την άνεση του οδηγού. Η DAF είναι η πρώτη από όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές φορτηγών που εισήγαγε μια νέα γενιά φορτηγών με πολύ ελκυστικό και εξαιρετικά αεροδυναμικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας την πρόσθετη ελευθερία που προσφέρει η νέα νομοθεσία. 

Η κορυφαία απόδοση, η ασφάλεια και η άνεση του οδηγού συνδυάζονται στο DAF της νέας γενιάς που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Γι΄αυτούς τους λόγους απέσπασαν το βραβείο «Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2022», η πιο διάσημη αναγνώριση στον κλάδο των φορτηγών.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Μεγάλο, μεγαλύτερο, μέγιστο

Τα Νέα XF, XG και XG+ αντιπροσωπεύουν τα φορτηγά νέας γενιάς DAF μεγάλων αποστάσεων, έτοιμα για το μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις μάζες και διαστάσεις, και οι τρεις παραλλαγές καμπίνας υπερέχουν σε έναν υπέροχο και άκρως αεροδυναμικό σχεδιασμό. Επιπλέον, προσφέρουν έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο για απαράμιλλη άνεση οδηγού

XF

Το νέο πρότυπο

XG

Μια κατηγορία από μόνο του

XG+

Η νέα ναυαρχίδα της DAF

XF
XG
XG+
Previous
Next
transport-efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline-blue
divers-trucks-rgb-outline-blue
transport-efficiency-higher-vehicle-availability-rgb-outline-blue
0 %
υψηλότερη απόδοση καυσίμου
0
m³ όγκος καμπίνας
0
km διάστημα service

Εικονική Εμπειρία DAF

Ζήστε την εμπειρία των φορτηγών DAF νέας γενιάς, κάντε μια εικονική δοκιμαστική οδήγηση και ανακαλύψτε πολλές περισσότερες δραστηριότητες στην εικονική εμπειρία DAF!

Κριτήρια εξέλιξης

Πλήρως ευθυγραμμισμένο με τους στόχους των νέων κανονισμών της ΕΕ για Μάζες & Διαστάσεις, τα New Generation DAF αναπτύχθηκαν με έμφαση στα κύρια κριτήρια ανάπτυξης: εισάγοντας ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο στην απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.

Αποδοτικότητα από το μέλλον

Απαράμιλλη αεροδυναμική. Νέα συστήματα μετάδοσης κίνησης υψηλής απόδοσης. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Χαμηλά βάρη οχημάτων. Όλα αυτά συμβάλλουν σε ένα υποδειγματικό κέρδος στην απόδοση καυσίμου έως και 10%. Και η απόδοση του οχήματος προχωρά ακόμη περισσότερο!

Ασφάλεια από το μέλλον

Τα μεγάλα παράθυρα, οι χαμηλές γραμμές παραθύρων και το παράθυρο με θέαση στο κράσπεδο θέτουν νέα πρότυπα για την άμεση ορατότητα. Με στιβαρή δομή καμπίνας, κορυφαία εργονομία στην κατηγορία και έξυπνα χαρακτηριστικά για ασφαλέστερη οδήγηση, τα φορτηγά DAF νέας γενιάς είναι οι ηγέτες του κλάδου όσον αφορά την οδική ασφάλεια.

Οδηγική άνεση από το μέλλον

Από τη γραμμή μετάδοσης κίνησης μέχρι την ανάρτηση, από το εσωτερικό της καμπίνας μέχρι τα καθίσματα και τις κουκέτες, έχουμε αδράξει κάθε ευκαιρία για να προσφέρουμε στους οδηγούς εξαιρετική άνεση. Το αποτέλεσμα είναι η πιο ομαλή οδήγηση στην αγορά σε συνδυασμό με το καλύτερο περιβάλλον για οδήγηση, εργασία και χαλάρωση.

Ζήστε τη νέα γενιά DAF σε augmented reality

Η DAF εισάγει έναν νέο τρόπο εμπειρίας στα φορτηγά DAF νέας γενιάς. Εξερευνήστε τη νέα γενιά DAF XG⁺ στη διαδραστική εφαρμογή augmented reality.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα απο το APP store ή το Google Play

Έντυπο
Νέα Γενιά DAF

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για τη νέα γενιά DAF.

Έτοιμοι για το μέλλον

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αλλάζει. Η ανάγκη να μειωθούν οι εκπομπές CO2 λόγω της κλιματικής αλλαγής, να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα στις αστικές περιοχές και να ενισχυθεί η κυκλοφοριακή ασφάλεια των ιδιαίτερα ευάλωτων χρηστών του δρόμου συμβαδίζει με την έλλειψη οδηγών και την ανάγκη προσέλκυσης ικανών και επαγγελματιών οδηγών.

«Η νέα γενιά XF, XG και XG+ είναι η απάντηση της DAF.  Μια πλήρης σειρά οχημάτων μεγάλων αποστάσεων, ξεκινώντας από το μέλλον και εισάγοντας μια νέα εποχή στην αποτελεσματικότητα των μεταφορών, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Τα New Generation DAF αντιπροσωπεύουν μια εντελώς νέα και εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική πλατφόρμα οχημάτων, πλήρως προετοιμασμένη για μελλοντικούς φορείς ενέργειας, ενώ οι υπερσύγχρονοι κινητήρες ντίζελ είναι έτοιμοι για της τελευταίας γενιάς biofuels και μελλοντικά e-fuels.».

Ron Borsboom
Executive Director DAF Product Development

Βραβείο Truck Innovation 2022

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας νέας γενιάς εναλλακτικών γραμμών μετάδοσης κίνησης είναι το νέο XF H2 Innovation Truck με τεχνολογία κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου, το οποίο η DAF έχει υπό ανάπτυξη και το οποίο τιμήθηκε με το «Βραβείο Καινοτομίας Φορτηγών 2022».

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;