ERGOTRAK

Η ERGOTRAK, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα φορτηγά του Ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V.  από το τέλος του 1999 και εδραιώνει μία νέα εποχή άμεσης επαφής με την επαγγελματική αγορά οχημάτων, χάρη στην υψηλή τεχνολογία και στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της Ολλανδικής εταιρίας.

Η DAF TRUCKS N.V., με περισσότερα από 90 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του φορτηγού, είναι μέλος του Αμερικάνικου Ομίλου PACCAR, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους κατασκευής μεσαίων & βαρέων φορτηγών, με παγκόσμιο δίκτυο διανομής, διαμορφώνει το μέλλον στις οδικές μεταφορές καθώς αναπτύσσει, εξελίσσει, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά τις λύσεις που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες μεταφοράς κάθε επιχείρησης. 

Η υψηλή τεχνολογία και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και τις κορυφαίες προδιαγραφές, εδραιώνουν την παρουσία της DAF σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η DAF κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να καθιερώσει αρκετά από τα μοντέλα της ως σημεία αναφοράς συγκεκριμένων εφαρμογών, βασιζόμενη στην απαράμιλλη οικονομία κατανάλωσης καυσίμου των φορτηγών της, την γενικότερα αποδοτική χρήση αυτών, αλλά και επιπρόσθετα εξαιτίας της εργονομίας και άνεσης. 

 

Πολιτική Εταιρίας και Πιστοποιήσεις

Οι αρχές της ERGOTRAK

ERGOTRAK

Αποστολή, Όραμα, Αξίες

Σήμερα, η ERGOTRAK είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγής, διανομής και υποστήριξης (after sales support) οχημάτων και μηχανημάτων στην Ελληνική αγορά.

H ERGOTRAK πρωταγωνιστεί και αναπτύσσεται συνεχώς, διατηρώντας τη δυναμική του οίκου DAF, την εμπειρία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της και την παράδοση του Ομίλου Σφακιανάκη στο επαγγελματικό όχημα. Η εκτενής σειρά των βαρέων οχημάτων DAF προσφέρει λύσεις μεταφορών που εναρμονίζονται με τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.

Στην ERGOTRAK οι άνθρωποι μας έχουν πάθος για την δουλειά τους και μεγάλο σεβασμό για τους πελάτες μας.  Λειτουργούμε σε ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον και για να πετύχουμε βασιζόμαστε εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους μας, οι οποίοι υπήρξαν ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της ERGOTRAK όλα αυτά τα χρόνια.

¨οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας¨

Η γνώση, η αφοσίωση και το πάθος τους, οδηγούν και παράλληλα βοηθούν την εταιρία μας να αναπτυχθεί.  Η εξαιρετική εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί βασικό μέλημα της ERGOTRAK και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ανθρώπους με κίνητρα για επιτυχία.

Άνθρωποι με διαφορετικά εκπαιδευτικά επίπεδα, εμπειρίες και προσωπικά ενδιαφέροντα τους δένει, ένα πάθος, μια έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη, η δέσμευση να είναι μέρος μιας ομάδας και η εκτίμηση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ERGOTRAK Μαγούλα Αττικής

  • Γραφεία Πωλήσεων & Διοίκησης
  • Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία όλων των brands στελεχωμένα με έμπειρο & εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Σημεία Πώλησης Ανταλλακτικών όλων των brands στελεχωμένα με έμπειρο & εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Φανοβαφείο βαρέων οχημάτων & μηχανημάτων
  • Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών
  • Εκπαιδευτικό Κέντρο

ERGOTRAK Σίνδος Θεσσαλονίκης

  • Γραφεία Πωλήσεων
  • Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία όλων των brands στελεχωμένα με έμπειρο & εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Σημείο Πώλησης Ανταλλακτικών όλων των brands στελεχωμένα με έμπειρο & εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Εκπαιδευτικό Κέντρο

Ιστορία της DAF

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK