Ανακαλύψτε τα κορυφαία εργοταξιακά φορτηγά της DAF

H Νέα Γενιά DAF XDC και XFC

Σχεδιασμένο για την καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου (off-road)

Για να ανταποκριθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ειδικές απαιτήσεις του τομέα των κατασκευών, τα DAF XDC και XFC για επαγγελματικές και κατασκευαστικές εφαρμογές διατίθενται με ένα ή δύο διαφορικά και έχουν σχεδιαστεί για τις πιο δύσκολες εργασίες κάτω από σκληρές συνθήκες. Η νέα γενιά XDC με κινητήρα PACCAR MX-11 10,8 λίτρων και XFC με κινητήρα PACCAR MX-11 10,8 λίτρων και PACCAR MX-13 12,9 λίτρων, προσφέρουν υψηλά ωφέλιμα φορτία χάρη στα χαμηλά απόβαρα. Τα στιβαρά φορτηγά προσφέρουν μεγάλη γωνία προσέγγισης και μεγάλη απόσταση από το έδαφος και διαθέτουν μοναδικό εξωτερικό σχεδιασμό με στιβαρό προφυλακτήρα και μάσκα αλλά και μια μεταλλική πλάκα για την προστασία του ψυγείου. Το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων TraXon διατίθεται με εξειδικευμένες ρυθμίσεις λογισμικού για την υποστήριξη της οδηγικής συμπεριφοράς, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Μπετονιέρα

Τα Νέας Γενιάς DAF XDC/XFC σε έκδοση μπετονιέρας, συνδυάζουν ένα ελαφρύ πλαίσιο οχήματος με μια στιβαρή δομή καμπίνας για να προσφέρουν υψηλό ωφέλιμο φορτίο και μέγιστο χρόνο λειτουργίας. Επιπλέον, οι βελτιστοποιημένες γραμμές μετάδοσης κίνησης εξασφαλίζουν την πιο ομαλή οδήγηση ακόμη και σε σκληρά εδάφη.

 • Εξαιρετική πρόσφυση σε δύσκολα εδάφη
 • Χαμηλό βάρος πλαισίου για μέγιστο ωφέλιμο φορτίο
 • Στιβαρός ατσάλινος προφυλακτήρας 3 τεμαχίων

Ανατρεπόμενο

Με εξαιρετικά στιβαρό πλαίσιο, προφυλακτήρα 3 τεμαχίων και ισχυρή γραμμή μετάδοσης κίνησης, το Νέας Γενιάς DAF XDC/XFC είναι κατάλληλο για χρήση χωματουργικού οχήματος, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις πιο δύσκολες εργασίες σε οποιοδήποτε έδαφος.

 • Εξαιρετικά στιβαρό
 • Εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου
 • Υψηλό μέγιστο ωφέλιμο φορτίο

Ευελιξία Νέας Γενιάς DAF

Εκτός από τα DAF XDC και XDC, η DAF έχει επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων στα φορτηγά 2, 3 και 4 αξόνων, ανοίγοντας το δρόμο για τη χρήση φορτηγού DAF Νέας Γενιάς για κάθε εφαρμογή στον κατασκευαστικό κλάδο. Ο στιβαρός ατσάλινος προφυλακτήρας 3 τεμαχίων είναι επίσης διαθέσιμος σε όλες τις άλλες διαμορφώσεις οχημάτων, με προαιρετικό χρώμα αμαξώματος, για βελτιστοποίηση των εφαρμογών του οχήματος που λειτουργούν σε περιοχές με ψηλά κράσπεδα και άλλα εμπόδια.

Υπερκατασκευή με Γάντζο

Τα Νέας Γενιάς DAF XD/XF με σύστημα ανύψωσης γάντζου διαθέτουν στιβαρό σασί και προφυλακτήρα 3 τεμαχίων. Οι ισχυρές γραμμές μετάδοσης κίνησης διασφαλίζουν τη βέλτιστη χρηστικότητα του οχήματος και χρόνο λειτουργίας σε οποιοδήποτε περιβάλλον ή κατάσταση.

 • Δυνατότητες υψηλού ωφέλιμου φορτίου
 • Στιβαρό και σταθερό πλαίσιο
 • Εξαιρετικός χειρισμός εκτός δρόμου

Υπερκατασκευή Γερανού με Πλατφόρμα

Ιδανικό για την παράδοση οικοδομικών υλικών σε εργοτάξιο με στενούς δρόμους, η Νέα Γενιά DAF XD/XF με υπερκατασκευή γερανού με πλατφόρμα προσφέρει μέγιστη ευελιξία και στιβαρό πλαίσιο για υψηλότερα ωφέλιμα φορτία. Κατασκευασμένος για να είναι εξαιρετικά ευέλικτος, ο γερανός μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από την καμπίνα, στο πίσω μέρος του πλαισίου ή να δημιουργήσει τη δική σας εξατομικευμένη λύση.

 • Παραδοτέο με εμπρός άξονα ονομαστικής ικανότητας 10T
 • Εξαιρετικά μικρός κύκλος στροφής
 • Στιβαρός ατσάλινος προφυλακτήρας 3 τεμαχίων

Εξαιρετικά φιλικό για τον υπερκατασκευαστή

Για αποτελεσματική τοποθέτηση αμαξωμάτων, τα Νέας Γενιάς φορτηγά DAF διατίθενται με μία μεγάλη γκάμα υπερκατασκευών, από το εργοστάσιο. Για να υποστηρίξουν την υψηλή φιλικότητα προς τον κατασκευαστή, τα φορτηγά μπορούν να διατεθούν με μία ευρεία γκάμα ισχυρών PTO κινητήρα, κιβωτίου και βολάν. Η διάταξη των εξαρτημάτων του πλαισίου όπως το EAS, το κουτί μπαταριών, το AdBlue® και οι δεξαμενές καυσίμου είναι ευέλικτη για βέλτιστη απόδοση. Επιπλέον, τα φορτηγά Νέας Γενιάς παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τον έλεγχο συστημάτων από την καμπίνα, είτε με αναλογικά μέσα είτε μέσω CAN, είτε  χρησιμοποιώντας διακόπτες MUX.

Plug & Play

Με την εισαγωγή της σειράς Νέας Γενιάς, η DAF ενίσχυσε τη συνεργασία της με κατασκευαστές αμαξωμάτων σε όλη την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα είναι μια απρόσκοπτη διαδικασία όπου η επιθυμητή προδιαγραφή είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει την εύκολη εφαρμογή μεταξύ πλαισίου και αμαξώματος, αλλά επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση λογισμικού για την απλοποίηση της κοινής χρήσης δεδομένων και της επικοινωνίας μεταξύ του αντιπροσώπου DAF, του κατασκευαστή του αμαξώματος και εσάς ως πελάτη. Πλήρης αλληλεπίδραση με το φορτηγό μέσω των χειριστηρίων του ταμπλό και μιας μεγάλης γκάμας ενημερωτικών συμβόλων στην ψηφιακή μας οθόνη – όλα συνθέτουν μια απλοποιημένη διαδικασία και την εγγυημένη παράδοση του τέλειου DAF σας.

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;