Σημείο αναφοράς για την άνεση του οδηγού

Το εσωτερικό του DAF CF έχει πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση που ξεχωρίζουν.

Σημείο αναφοράς για την άνεση του οδηγού

Το εσωτερικό του DAF CF έχει πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση που ξεχωρίζουν.

Ανανεωμένο εσωτερικό

Το εσωτερικό δεν είναι μόνο ελκυστικό, επιπλέον παρέχει απαράμιλλη άνεση, με το πλεονέκτημα των εξαιρετικά χαμηλών επιπέδων θορύβου. Τα καθίσματα διαθέτουν κομψή επένδυση, και το τιμόνι ξεχωρίζει από τις ασημί λεπτομέρειες. Τα τοιχώματα, τα στρώματα και οι κουρτίνες έχουν ζεστά χρώματα δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας όπου κάθε οδηγός αισθάνεται οικεία. Και επειδή το CF είναι το πιο ευέλικτο φορτηγό της αγοράς, παρέχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την καμπίνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των μεταφορών σας.

Επένδυση υψηλής αισθητικής

Το ταμπλό διατίθεται σε απόχρωση Dark Sand  και διακοσμητικές επιφάνειες σε Black Rock στον βασικό εξοπλισμό. Οι διακοσμητικές επιφάνειες διατίθενται επίσης στα χρώματα Rustica (σκούρο ξύλο) και Argenta (ασημί). Συμβάλλουν όλα στην εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση.

Αναβαθμισμένη γραμμή Exclusive

Το εσωτερικό μπορεί να αναβαθμιστεί με την υπέροχη επένδυση Exclusive στο ταμπλό και τις πόρτες.  Το αποτέλεσμα είναι ένα πολυτελές περιβάλλον εργασίας και ξεκούρασης έξι αστέρων για τον οδηγό.

Ακόμα καλύτερες πληροφορίες για τον οδηγό

Το σύστημα Πληροφοριών Οδηγού της DAF, διευκολύνει την ανάληψη αποτελεσματικών δράσεων. Το ταμπλό οργάνων διαθέτει γραμματοσειρές και στυλ για ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο Πίνακας Πληροφοριών Οδηγού παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την αύξηση της άνεσης του οδηγού και της αποδοτικότητας. Για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της αποδοτικότητας του οδηγού, οι ρυθμίσεις είναι ομαδοποιημένες με πιο λογική συνοχή στον πίνακα οργάνων και το σύστημα υποβοήθησης απόδοσης του οδηγού (DPA – Driver).

Έλεγχος κλιματισμού

Το σύστημα κλιματισμού ξεχωρίζει για την άνεση και την ευκολία χρήσης του. Με ένα άγγιγμα ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει να ρυθμίσει όλες τις λειτουργίες. Ο οδηγός έχει την άνεση με χειριστήριο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της καμπίνας και πάνω από το κρεβάτι του, να ρυθμίσει το κλιματισμό. Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό συνεισφέροντας και αυτό στο χαμηλό συνολικό κόστος χρήσης. Μέγιστη άνεση και φιλόξενο εσωτερικό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Διακόπτες με δυνατότητα διαμόρφωσης από τον οδηγό

Η άριστα μελετημένη διάταξη του ταμπλό κάνει εύκολη τη χρήση του. Χάρη στα έξυπνα ηλεκτρονικά συστήματά του, οι διακόπτες μπορούν να τοποθετηθούν σε θέσεις βολικές για τον οδηγό. Αυτοί οι μετακινούμενοι από τον οδηγό διακόπτες διευκολύνουν επίσης την προσθήκη νέων λειτουργιών, χωρίς την ανάγκη την ανάγκη προσθήκης επιπλέον πάνελ. O ιδανικός συνδυασμός άνεσης για τον οδηγό και μέγιστης αποδοτικότητας του οχήματος.

Εξαιρετικός εσωτερικός φωτισμός

Ο εσωτερικός φωτισμός διαθέτει ένα καινοτόμο χειριστήριο περιστροφικού διακόπτη. Το κουμπί ελέγχου βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει διαφορετικά επίπεδα φωτισμού για διάφορες συνθήκες οδήγησης ή ξεκούρασης. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού και στην πλάτη της καμπίνας.

Το DAF CF με κάθε λεπτομέρεια

Υπεροχή στη γραμμή μετάδοσης κίνησης

Η βάση για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως 7% (με αποτέλεσμα και τη μείωση CO2 έως 7%) είναι η επιλογή της κατάλληλης γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Το Ιδανικό πλαίσιο (σασί) για κάθε υπερκατασκευαστή

Το CF προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία στις διαμορφώσεις πλαισίου, είτε είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανύψωσης γάντζου, επίπεδη πλατφόρμα, κιβωτάμαξες ή οποιαδήποτε άλλη υπερκατασκευή.

Εξωτερικός σχεδιασμός

Η εξωτερική εικόνα του DAF CF περιλαμβάνει κορυφαία χαρακτηριστικά σχεδίασης που το κατατάσουν σε μία κατηγορία από μόνο του, ως προς την αισθητική του εικόνα.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.