Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε υπερκατασκευή

DAF CF

Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε υπερκατασκευή

Η κορυφαία αποδοτικότητα των μεταφορών δεν πηγάζει μόνο από μία άριστη γραμμή μετάδοσης κίνησης.  Αφορά επίσης εξοικονόμηση βάρους και επιπλέον χώρο για βοηθητικό εξοπλισμό, τα οποία συμβάλλουν στην ευελιξία του οχήματος και στην πιο οικονομική λειτουργία. Το CF προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία στις διαμορφώσεις πλαισίου, είτε είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανύψωσης γάντζου, επίπεδη πλατφόρμα, κιβωτάμαξες ή οποιαδήποτε άλλη υπερκατασκευή.

Ισχυρό και ελαφρύ

Η Απόλυτη Υπεροχή αντικατοπτρίζεται στο άρτια μελετημένο πλαίσιο του DAF CF. Κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας, είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. 

  • Η ανάρτηση του πίσω άξονα Stabilink εξασφαλίζει τη βέλτιστη σταθερότητα στον δρόμο, υψηλότερα ωφέλιμα φορτία και εξαιρετικό χειρισμό.
  • Το χαμηλότερο βάρος αυξάνει την εξοικονόμηση καυσίμου και επιτρέπει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, για εξαιρετική απόδοση στις μεταφορές.

Εύκολη τοποθέτηση για οποιαδήποτε εφαρμογή

Tα απαραίτητα εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας. Και χάρη στην εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μονάδα EAS, της οποίας ο όγκος μειώθηκε κατά 40%, υπάρχει άπλετος χώρος για τοποθέτηση αντλιών, ποδαρικών γερανών ή μεγάλων δεξαμενών καυσίμου.

  • Η εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη πλαισίου επιτρέπει αμέτρητες παραλλαγές όσον αφορά την τοποθέτηση των απαραίτητων εξαρτημάτων..
  • Η έξυπνη διάταξη πλαισίου επιτρέπει όγκο δεξαμενής καυσίμου έως και 1.500 λίτρα στον τράκτορα.
  • Προαιρετική εφαρμογή αφαιρούμενου αμαξώματος BDF.

Ιδιαίτερα φιλικό για τον υπερκατασκευαστή

Η ευελιξία του CF ενισχύεται περαιτέρω από ένα εκτενές πρόγραμμα Body Attachment Module (BAM) που θα λατρέψουν οι υπερκατασκευαστές. Διατίθενται επίσης ειδικά εξαρτήματα για προετοιμασία τοποθέτησης γερανών έως 25 τόνους και για κιβωτάμαξες. Οι οπές στο σασί επιτρέπουν τη γρήγορη και βέλτιστη τοποθέτηση της υπερκατασκευής.

  • Το πρόγραμμα BAM επιταχύνει το έργο του υπερκατασκευαστή και μειώνει το κόστος κατασκευής.
  • Η γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση οπίσθιας αντισφήνωσης, των ανατρεπόμενων αμαξωμάτων, γερανών και υδραυλικών πορτών κάνουν το DAF CF απίστευτα φιλικό στον υπερκατασκευαστή.

Αερανάρτηση ECAS

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση (ECAS) έχει ανανεωθεί πλήρως για κορυφαία άνεση, λειτουργικότητα και αξιοπιστία. Το σύστημα επιτρέπει τη βέλτιστη ρύθμιση της πίεσης στις φούσκες της ανάρτησης, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σταθερό-τητα του οχήματος, τόσο κατά τη φόρτωση όσο και την εκφόρτωση. Επιπλέον, χάρη στις εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις και στους περιορισμούς στα φορτία των αξόνων, η υπερφόρτωση των αξόνων μπορεί να αποφευχθεί. Η μονάδα ελέγχου κάνει πολύ εύκολο τον χειρισμό του κορυφαίου συστήματος ECAS της DAF. 

  • Το ECAS προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και αξιοπιστία.
  • Το CF παρέχει άριστη ευστάθεια οχήματος σε όλες τις συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της φόρτωσης και εκφόρτωσης.
  • Η ασυναγώνιστη ευκολία χρήσης είναι απόλαυση για κάθε οδηγό και συνεπιβάτη.

Το DAF CF με κάθε λεπτομέρεια

Εξωτερικός σχεδιασμός

Η εξωτερική εικόνα του DAF CF περιλαμβάνει κορυφαία χαρακτηριστικά σχεδίασης που το κατατάσουν σε μία κατηγορία από μόνο του, ως προς την αισθητική του εικόνα.

Σημείο αναφοράς για την οδηγική άνεση

Το DAF CF είναι το πιο ευέλικτο φορτηγό στην αγορά και παρέχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την καμπίνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των μεταφορών σας.

Υπεροχή στη γραμμή μετάδοσης κίνησης

Η βάση για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως 7% (με αποτέλεσμα και τη μείωση CO2 έως 7%) είναι η επιλογή της κατάλληλης γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.