Υπηρεσίες Connected

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του στόλου των φορτηγών σας, όποτε θέλετε και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Υπηρεσίες Connected

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του στόλου των φορτηγών σας, όποτε θέλετε και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Μεγαλύτερη κερδοφορία μέσω περισσότερων πληροφοριών

Ο κόσμος γίνεται όλο και μικρότερος. Η σύνδεση (connectivity) μας επιτρέπει να εργαζόμαστε πιο γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Η DAF Trucks πιστεύει ότι η έξυπνη συνδεσιμότητα είναι επίσης το κλειδί για ακόμη πιο αποτελεσματικές λύσεις logistics. Γι ‘αυτό αναπτύξαμε το DAF Connect.

Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα των logistics σας

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του στόλου σας, όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έξυπνη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών logistics σας – και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους οδηγούς και τα οχήματά σας. Το DAF Connect σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες οδήγησης, φορτηγών και logistics. Αυτά τα δεδομένα απόδοσης σάς βοηθούν να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματός σας, να μειώσετε το λειτουργικό σας κόστος και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα των logistics σας .

Γνωρίστε την εφαρμογή DAF Connect

Η εφαρμογή DAF Connect είναι η τελευταία προσθήκη στην πλατφόρμα διαχείρισης στόλου της DAF. Αυτή η νέα εφαρμογή εκπαιδεύει τους οδηγούς για την αποδοτική κατανάλωση καυσίμου μέσω των κινητών τηλεφώνων τους, ενώ το online portal προσφέρει στους fleet managers και στους προγραμματιστές πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, για τη μακροπρόθεσμη απόδοση των οδηγών, των οχημάτων και των διαδικασιών logistics. Όλες οι πληροφορίες  μπορούν να προβληθούν σε ένα ταμπλό, παρέχοντας στον οδηγό άμεσες συμβουλές για πιο αποτελεσματική οδήγηση. Εφόσον η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με την κάρτα Eco Score του οδηγού, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία απόδοσης του φορτηγού. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης αμφίδρομη (two-way) επικοινωνία μεταξύ οδηγών, fleet managers και ιδιοκτητών στόλου.

Χρησιμοποιήστε ΤΩΡΑ την εφαρμογή «DAF Connect»

Αναπαραγωγή Βίντεο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε απορίες σχετικά με το DAF Connect. Στείλτε την ερώτησή σας χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα.

Έλεγχος

Το DAF Connect, σε πραγματικό χρόνο, σας δίνει πλήρη εικόνα σχετικά με την απόδοση του οδηγού σας, την κατάσταση και την απόδοση του οχήματός σας, όλο το 24ωρο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα PC ή laptop.

Δράση

Το DAF Connect χαρτογραφεί την τρέχουσα τοποθεσία των οχημάτων σας, παρέχοντας πλήρη εικόνα της απόδοσης και των δρομολογίων που καλύπτονται. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις ώρες αναχώρησης και άφιξης με μια ματιά, συμβάλλοντας έτσι στη βελτιστοποίηση της χρήσης των οχημάτων και στην αύξηση της παραγωγικότητάς.

Προσδοκία

Με βάση τις πληροφορίες που παρέχει το DAF Connect, η συντήρηση μπορεί να προσαρμοστεί με απόλυτη ακρίβεια στο στόλο και το επιχειρηματικό σας μοντέλο. Το εξειδικευμένο προσωπικό της EGOTRAK σας υποστηρίζει προληπτικά προγραμματίζοντας και πραγματοποιώντας συντήρηση και επισκευές σε περίοδο που αποφασίζεται από κοινού.

DAF Connect αναλυτικά

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη να αυξάνει τη διαθεσιμότητα των οχημάτων, να μειώνει το λειτουργικό κόστος, να βελτιώνει την απόδοση των logistics σας και να μεγιστοποιεί την ευελιξία σας. Το DAF Connect Portal παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες που είναι σημαντικές για την επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του στόλου σας.

 

Εάν το επιλέξετε, σας παρέχεται πρόσβαση 36 μηνών στο DAF Connect Portal, το οποίο διαθέτει πολλά modules για να ξεκινήσετε άμεσα.

Πίνακας Ελέγχου

Το σύστημα διαχείρισης στόλου συλλέγει πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, και τις παρουσιάζει online σε έναν ξεκάθαρο και εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου. Βάσει των αναγκών σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα επιλέγοντας τις ενότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Reports καυσίμων

Τα reports οδηγού και οχήματος σάς παρέχουν μια συνεχή επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο οδηγεί ο οδηγός και της κατανάλωσης καυσίμου του φορτηγού σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε πλήρως αυτά τα reports ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

Eco Score Card

Η αξιολόγηση της απόδοσης οδήγησης ενός μεμονωμένου φορτηγού είναι τώρα ακόμα πιο εύκολη. Η ECO Score Card σας επιτρέπει να συγκρίνετε με ακρίβεια την οδηγική συμπεριφορά και να παρακολουθείτε τους στόχους που έχετε θέσει.

Alerts

 

Σε πραγματικό χρόνο, σας στέλνονται reports σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον οδηγό ή το όχημα. Για παράδειγμα, αποκλίσεις στην ταχύτητα του φορτηγού, τη διαδρομή, την τοποθεσία και την κατανάλωση καυσίμου.

Απόκλιση στη στάθμη καυσίμου

Στόχος είναι να διατηρηθεί ο έλεγχος της κατανάλωσης καυσίμου και να μεγιστοποιηθεί η χρήση του φορτηγού σας ανά χιλιόμετρο. Εάν το επίπεδο καυσίμου στο ρεζερβουάρ ενός φορτηγού αποκλίνει από την πρόβλεψή σας, είτε θετικά είτε αρνητικά, τότε το DAF Connect θα σας ειδοποιήσει.

Κατάσταση του οχήματος

 

Για να βεβαιωθείτε ότι ο στόλος των φορτηγών σας είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με πιθανές αποκλίσεις.

Απομακρυσμένη λήψη πληροφοριών ταχογράφου (Tacho)

Η απομακρυσμένη λήψη πληροφοριών ταχογράφου προστίθεται ως εφαρμογή στον πίνακα ελέγχου του DAF Connect. Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών του ταχογράφου που διατίθενται από συνδεδεμένα οχήματα και τους οδηγούς τους. Οι χρόνοι οδήγησης και οι περίοδοι ανάπαυσης εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Τα δεδομένα των φορτηγών σας έχουν τη λύση

Η πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα του DAF Connect έχει σχεδιαστεί ώστε τα δεδομένα του στόλου σας μέσω μιας κεντρικής βάσης δεδομένων να ενσωματώνουν και δεδομένα του DAF Connect στο Fleet Management System που χρησιμοποιείτε.

Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο πρότυπο rFMS. Αυτό είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο ACEA που το καθιστά εύκολο να μοιράζεστε δεδομένα με υπάρχουσες εφαρμογές σε σταθερή μορφή. Ως αποτέλεσμα, η ανοιχτή πλατφόρμα είναι επίσης κατάλληλη για μικτό στόλο – καλά νέα αν έχετε επενδύσει σε συστήματα διαχείρισης στόλου, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του κατασκευαστή. Αυτό προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ευελιξίας και αυτό που εννοούμε με την αποτελεσματικότητα μεταφοράς DAF: τραβάμε όλες τις στάσεις για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την υψηλότερη απόδοση ανά χιλιόμετρο.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK