Ηλεκτρικά Οχήματα

Λύσεις μεταφοράς με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων

Έτοιμοι για το μέλλον

Όλο και περισσότεροι δήμοι στην ευρώπη ανακοινώνουν ότι στο μέλλον, οι περιοχές του κέντρου των πόλεων θα είναι προσβάσιμες μόνο σε οχήματα μηδενικών εκπομπών – καθιστώντας τα ηλεκτρικά φορτηγά μονόδρομο. Οι πλήρως ηλεκτρικές λύσεις προσφέρουν, στον τομέα των μεταφορών, την ευκαιρία να παίξει τον ρόλο του βοηθώντας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της τοπικής ποιότητας του αέρα.

DAF CF ELECTRIC

Το Ηλεκτρικό CF είναι η ιδανική λύση για παραδόσεις όλο το εικοσιτετράωρο σε σούπερ μάρκετ της πόλης, συλλογή απορριμμάτων σε κατοικημένες περιοχές ή υπηρεσία μεταφοράς μεταξύ δύο εγκαταστάσεων παραγωγής

DAF LF ELECTRIC

Το Ηλεκτρικό LF είναι ιδανικό για πολλές μικρές και τοπικές διανομές εντός αστικών κέντρων και των γύρω περιοχών.

Η DAF παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση

Η DAF είναι κορυφαίος πάροχος ηλεκτρικών φορτηγών. Ήμασταν ένας από τους πρώτους ευρωπαίους κατασκευαστές φορτηγών που έφεραν με επιτυχία ένα πλήρως ηλεκτρικό φορτηγό στην αγορά. Αλλά στη DAF, η ηλεκτρική οδήγηση είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εύρεση του κατάλληλου φορτηγού για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Η ηλεκτρική οδήγηση περιλαμβάνει επίσης αποτελεσματικά συστήματα φόρτισης, στιβαρούς ηλεκτρικούς κινητήρες, ηλεκτρικές επιλογές PTO και πολλά άλλα. Όλα ξεκινούν με μια εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης. Ένας από τους ειδικούς μας στα ηλεκτρικά οχήματα θα χρησιμοποιήσει προηγμένα προγράμματα προσομοίωσης διαδρομής για να σας παρουσιάσει τη χρήση ενός ηλεκτρικού φορτηγού στην καθημερινή σας εργασία: για τις διαδρομές σας, τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας και τη διαχείριση του στόλου σας.

Επιβεβαιωμένη τεχνολογία

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η τεχνολογία πίσω από τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης έχει δοκιμαστεί διεξοδικά. Η DAF προμηθεύει πλήρως ηλεκτρικά φορτηγά εδώ και αρκετά χρόνια, αποκτώντας πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα πρακτικής εμπειρίας. Η εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η DAF, είναι επίσης χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών μας οχημάτων.

Φόρτιση στο αμαξοστάσιο σας

Για διανομή σε αστικές περιοχές, τα ηλεκτρικά φορτηγά είναι η ιδανική λύση. Τη νύχτα, τα φορτηγά αυτά επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου οι μπαταρίες τους μπορούν να επαναφορτιστούν πλήρως. Οι σύγχρονες μπαταρίες υποστηρίζουν μια γεωγραφική περιοχή που είναι συνήθως υπεραρκετή για μια ημέρα τυπικής χρήσης. Τα ηλεκτρικά φορτηγά είναι επίσης ιδανικά για τακτικά δρομολόγια – μεταφορά εμπορευμάτων με standard δρομολόγια. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν ενώ πραγματοποείται φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά των μεταφορών σας.

Μειωμένο αποτύπωμα CO2

Όταν χρησιμοποιείτε πράσινη ενέργεια, τα ηλεκτρικά φορτηγά μπορούν επίσης να μειώσουν το αποτύπωμα CO2 των μεταφορικών εργασιών σας, καθώς και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στόχους βιωσιμότητας. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης είναι πολύ αθόρυβα, ιδανικά για βραδινές ή νυχτερινές παραδόσεις.

Συστήματα φόρτισης

Η DAF είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα συστήματα φόρτισης για τις μπαταρίες σας. Συνεργαζόμαστε στενά με κορυφαίους προμηθευτές και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σταθμών φόρτισης και χωρητικότητας. Αναπτύσσουμε επίσης εκπαιδεύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για να βοηθήσουμε τους οδηγούς σας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ηλεκτρικό φορτηγό σας. Αυτό είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα του πώς η DAF προσφέρει περισσότερα από το να παρέχει απλώς τα καλύτερα φορτηγά.

Όλα βρίσκονται στους αριθμούς

Είναι αλήθεια ότι τα ηλεκτρικά φορτηγά εξακολουθούν να είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα ντίζελ, αλλά αξίζει να διερευνήσετε ποια προγράμματα κινήτρων είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλότερο κόστος ενέργειας. Όπως και να το δεις, ένα ηλεκτρικό φορτηγό θα σου δώσει τελικά απεριόριστη πρόσβαση σε περιβαλλοντικές ζώνες, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Τα αθόρυβα φορτηγά μηδενικών εκπομπών επιδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας σας στο περιβάλλον. Επιπλέον, είναι καλό για την επιχείρησή σας και καλό για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

¨Ο σχεδιασμός και η οδήγηση με ηλεκτρικά φορτηγά απαιτεί διαφορετική νοοτροπία. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι η εργασία ταιριάζει στο φορτηγό και όχι το αντίστροφο. Για βέλτιστη χρήση του φορτηγού είναι σημαντικό να φορτίζετε τις μπαταρίες κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση. Το ηλεκτρικό φορτηγό μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την αστική διανομή. “

Eveline Manders
Tinie Manders Transport

Σχετικές πληροφορίες

Τεχνολογία Clean Diesel

Ο σύγχρονος κινητήρας καύσης γίνεται ακόμα πιο καθαρός και πιο βιώσιμος χάρη στην άφιξη μιας νέας γενιάς καυσίμων.

Υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα

Συνδυάζοντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων: ηλεκτροκίνητο στις αστικές περιοχές και καθαρή τεχνολογία ντίζελ οπουδήποτε αλλού.

Υδρογόνο

Μια μακροπρόθεσμη επιλογή για την τροφοδοσία φορτηγών.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK