Σταθμοί φόρτισης για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα

Η PACCAR Parts παρουσιάζει σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για να υποστηρίξει την παγκόσμια κυκλοφορία ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτοί οι φορτιστές έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άψογα με τα ηλεκτρικά φορτηγά DAF κάτω απ΄ όλες τις συνθήκες και να φορτίζουν επίσης άλλα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα.

  • Λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες μεταφοράς σας
  • Το καλύτερο ταίριασμα με το DAF LF/CF Electric σας, για το παρόν και το μέλλον
  • Υποδοχή CCS2 EU: κατάλληλη και για άλλα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα
  • Πλήρης Υποστήριξη: 2 χρόνια πλήρες service
  • Πιστοποιημένο CE σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας
  • Wireless ενημερώσεις και αναβαθμίσεις software

Σχεδιασμένοι για εύκολη γρήγορη φόρτιση όλων των ηλεκτρικών οχημάτων, οι φορτιστές 120 kW και 180 kW είναι για στόλους που λειτουργούν σε πολλαπλές διαδρομές ή ακόμα και σε πολλές βάρδιες. Η μονάδα 180 kW έχει αρκετή ισχύ για να φορτίσει τα περισσότερα φορτηγά σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Από τα 120 kW και πάνω, οι περισσότεροι φορτιστές μπορούν να φορτίζουν πολλά οχήματα παράλληλα. Για τους χειριστές του στόλου ηλεκτρικών οχημάτων, ο φορτιστής 350 kW είναι εξαιρετικά γρήγορος και μπορεί να φορτίσει ένα όχημα πλήρως ή να μοιραστεί την ισχύ μεταξύ δύο οχημάτων ταυτόχρονα. Ο φορτιστής 180 kW μπορεί ακόμη και να χωρίσει την ισχύ σε τρεις διανομείς.

Η πλήρης γκάμα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση. Οι περισσότεροι φορτιστές περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότηταςRFID ή PIN. Όλοι  διαθέτουν ενισχυτή σήματος με πλάνο συντήρησης δύο ετών.  Το πλήρες service δύο ετών περιλαμβάνεται σε όλους τους φορτιστές εκτός από την επιτοίχια λύση 22 kW.

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τους φορτιστές από αντιπροσώπους DAF και καταστήματα TRP σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας από πολλούς γρήγορους φορτιστές DC με ισχύ έως 1000 V DC. Τα ανταλλακτικά PACCAR προσφέρουν μια προσαρμοσμένη προσέγγιση στις λύσεις φόρτισης που περιλαμβάνουν τις καλύτερες επιλογές με επίπεδα φόρτισης από 20 kW έως 360 kW. Διατίθενται φορητοί φορτιστές για να παρέχουν μέγιστη ευελιξία. Το μοντέλο 50 kWυποστηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες ενός μεμονωμένου φορτηγού σε στόλους μεσαίου και βαρέως τύπου.

DAF CF Electric

H ιδανική λύση για παραδόσεις 24h σε σούπερ μάρκετ της πόλης, συλλογή απορριμμάτων ή υπηρεσία μεταφοράς.

DAF LF Electric

Το Ηλεκτρικό LF είναι ιδανικό για πολλές μικρές και τοπικές διανομές εντός αστικών κέντρων και των γύρω περιοχών.