To Νέο DAF LF

Απόλυτη Υπεροχή

Σημείο αναφοράς για την αποτελεσματικότητα των μεταφορών

Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της DAF για την αποτελεσματικότητα των μεταφορών, προσθέσαμε ένα μεγάλο αριθμό καινοτομιών στη δημοφιλή σειρά LF για να πάμε τις μεταφορές διανομής σε νέα επίπεδα υπεροχής. Περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων της μετάδοσης κίνησης, ένα πολυτελές εσωτερικό, έναν υπέροχο εξωτερικό σχεδιασμό, έναν ολοκληρωμένο πίνακα οργάνων και βελτιωμένη ορατότητα για τον οδηγό. Όλα αυτά προσδίδουν στο DAF LF κορυφαία αξιοπιστία, ανθεκτικότητα, ευελιξία και άνεση. Με ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου και ακόμα καλύτερη απόδοση, το DAF LF είναι το κορυφαίο φορτηγό διανομής για επαγγελματίες. Συνοπτικά: Απόλυτη Υπεροχή.

Ultimate απόδοση στις μεταφορές

Το LF έχει εξαιρετική φήμη για το κορυφαίο ωφέλιμο φορτίο του,για τον απαράμιλλο ελιγμό, την εξαιρετική ανθεκτικότητα του, την άνεση και την φιλικότητα για τον οδηγό. Τώρα έχουμε κάνει το επιτυχημένο φορτηγό διανομής της DAF ένα βήμα παραπέρα για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την κερδοφορία σας.

Ultimate απόδοση στις μεταφορές

Το LF έχει εξαιρετική φήμη για το κορυφαίο ωφέλιμο φορτίο του,για τον απαράμιλλο ελιγμό, την εξαιρετική ανθεκτικότητα του, την άνεση και την φιλικότητα για τον οδηγό. Τώρα έχουμε κάνει το επιτυχημένο φορτηγό διανομής της DAF ένα βήμα παραπέρα για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την κερδοφορία σας.
transport-efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline
0
% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
services_fleet_rgb_outline
0
παραλλαγές μεταξονίων
services-check-up-400x400
0
km διαστήματα service

Κορυφαίο στην οικονομία καυσίμου

Το LF προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητήρων. Αυτοί περιλαμβάνουν έναν συμπαγή τετρακύλινδρο PACCAR PX-4 3,8 λίτρων, τον ισχυρό τετρακύλινδρο PACCAR PX-5 4,5 λίτρων και τον εξακύλινδρο κινητήρα PACCAR PX-7 6,7 λίτρων. Χάρη στο νέο λογισμικό και τη βελτιστοποιημένη διαχείριση της θερμότητας και του αέρα, η μέγιστη ροπή έχει αυξηθεί και είναι διαθέσιμη σε χαμηλότερες στροφές και στους δύο κινητήρες. Οι πιο γρήγορες σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερες στροφές του κινητήρα. Μαζί με τις καινοτομίες του κινητήρα, αυτό συντελεί στην εξοικονόμηση καυσίμου έως και 6%.

Μεγάλη γκάμα μεταξονίων

  • Ευρεία γκάμα μεταξονίων έως 6,90 μέτρα
  • Δέχεται υπερκατασκευή άνω των 9 μέτρων
  • Όγκος δεξαμενής καυσίμου έως 1.240 λίτρα

Με μια ευρεία γκάμα μεταξονίων, βελτιστοποιημένους κινητήρες PACCAR PX και κιβώτια ταχυτήτων υψηλής απόδοσης, το LF διατίθεται σε περισσότερες παραλλαγές από ποτέ και μπορεί να διαμορφωθεί τέλεια για οποιαδήποτε χρήση.

Μέγιστη διαθεσιμότητα οχήματος

Το μπλοκ κινητήρα και η κυλινδροκεφαλή είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Είναι κατασκευασμένα με μεγάλη διάρκεια ζωής, μέγιστη αξιοπιστία και χαμηλό βάρος. Ανάλογα με τη χρήση, τα διαστήματα συντήρησης έως και 60.000 χιλιόμετρα είναι εφικτά. Οι κινητήρες PACCAR PX σχεδιάστηκαν επίσης για την απλούστευση της συντήρησης και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το DAF LF με κάθε λεπτομέρεια

Εξωτερικός σχεδιασμός

Ο εκπληκτικός εξωτερικός σχεδιασμός του DAF LF του προσδίδει μια ισχυρή και φιλική εμφάνιση, ενισχύοντας την εικόνα της εταιρίας σας.

Το ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Από τη στιγμή που ο/η οδηγός θα μπει στην καμπίνα, απολαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης, φιλικότητας προς το χρήστη και ασφάλειας του DAF LF.

Υπεροχή στη γραμμή μετάδοσης κίνησης

Η βάση για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως 7% (με αποτέλεσμα και τη μείωση CO2 έως 7%) είναι η επιλογή της κατάλληλης γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε υπερκατασκευαστή

Το CF προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία στις διαμορφώσεις πλαισίου, είτε είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανύψωσης γάντζου, επίπεδη πλατφόρμα, κιβωτάμαξες ή οποιαδήποτε άλλη υπερκατασκευή.

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.

Σσσσσσσ ... Η DAF απολαμβάνει την ησυχία

Τα φορτηγά DAF Silent χρησιμοποιούν μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών για να διατηρήσουν τα επίπεδα μετάδοσης θορύβου, σε επίπεδο κάτω από 71 dB (A).

DAF LF 7.5t City

Το ιδανικό φορτηγό για διανομές εντός πόλης.

Ολοκληρωμένη λύση μεταφορών

Η αποτελεσματική μεταφορά περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το τέλειο φορτηγό. Επομένως, η DAF προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς. Πίσω από την DAF είναι μια επαγγελματική οργάνωση και ένα διεθνές δίκτυο εμπόρων. Σας βοηθούν να επιλέξετε το σωστό όχημα, να κανονίσετε χρηματοδότηση και να διατηρήσετε τον στόλο σας σε άριστη κατάσταση.

Επισκευή και Συντήρηση

Το DAF MultiSupport σας προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση επισκευής και συντήρησης, η οποία  αποτρέπει από δυσάρεστες εκπλήξεις, ελέγχει το μηνιαίο κόστος και σας  παρέχει απόλυτη ηρεμία.

Οδική βοήθεια

Η υπηρεσία της DAF, International Truck Service (ITS) παρέχει γρήγορη και επαγγελματική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης και αν βρίσκεστε. Καλέστε στο +31 40 21 43000 για να μιλήσετε απευθείας σε έναν εκπρόσωπο ITS.

Εκπαίδευση οδηγών

Τα σεμινάρια DAF Driver Academy συμβάλουν έτσι ώστε οι οδηγοί να επιτύχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώσουν την οδηγική τους ασφάλεια και αποδοτικότητα στις μεταφορές.

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Εκτός από τα αυθεντικά εξαρτήματα DAF και PACCAR, η PACCAR parts προμηθεύει πάνω από 80.000 universal εξαρτήματα TRP για όλες τις μάρκες φορτηγών και ρυμουλκούμενων, σε όλη την Ευρώπη και παγκόσμια.

Δίκτυο Αντιπροσώπων DAF

Με το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων πωλήσεων και υπηρεσιών, υπάρχει πάντοτε ένας αντιπρόσωπος της DAF που είναι έτοιμος να σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος σας.

Υπηρεσίες Connected

Το σύστημα διαχείρισης στόλου DAF Connect σας δίνει πραγματική εικόνα των επιδόσεων, των φορτηγών και των οδηγών.  Διαθέσιμο online 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, σας βοηθά να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος, να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Downloads

DAF LF έντυπο

DAF LF cabs

DAF LF seats

PACCAR PX-5 engines

PACCAR PX-4 engines

Axle configurations Euro 6

DAF LF Aerobody

LF FA 7.5t City - infosheet

LF FA 12t Distribution

PACCAR PX-7 engines

Μεταχειρισμένα φορτηγά

Ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο φορτηγό; Το DAF Used Truck locator προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων φορτηγών που είναι τόσο καλά όσο τα καινούργια και έτοιμα για λειτουργία.

Ηλεκτρικά και υβριδικά φορτηγά DAF

Καινοτόμες λύσεις για την υποστήριξη των αναγκών για βελτίωση της ποιότητας του τοπικού αέρα στις πόλεις, καθώς και μείωση των εκπομπών CO₂.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK