Σημείο αναφοράς στην οδηγική άνεση

Ο άνετος οδηγός είναι καλύτερος οδηγός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εσωτερικό είναι τόσο σημαντικό κομμάτι του DAF LF. Από τη στιγμή που ο οδηγός θα μπει στην καμπίνα, απολαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης, φιλικότητας προς το χρήστη και ασφάλειας.

Σημείο αναφοράς στην οδηγική άνεση

Ο άνετος οδηγός είναι καλύτερος οδηγός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εσωτερικό είναι τόσο σημαντικό κομμάτι του DAF LF. Από τη στιγμή που ο οδηγός θα μπει στην καμπίνα, απολαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης, φιλικότητας προς το χρήστη και ασφάλειας.

Το ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Το ταμπλό είναι και ελκυστικό και πλήρως εξοπλισμένο, προσφέροντας μέγιστη ευκολία χρήσης. Όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα και διαρρυθμισμένα ανάλογα με τη λειτουργία. Και η εξαιρετικά μεγάλη απόδοση  του συστήματος θέρμανσης και εξαερισμού καταδεικνύει ότι το εσωτερικό μπορεί γρήγορα να φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία. Ιδανικό όταν οι οδηγοί μπαίνουν και βγαίνουν από την καμπίνα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Ακόμα καλύτερες πληροφορίες οδηγού

Ο όμορφος και σαφής πίνακας οργάνων έχει προσαρμόσει τις γραμματοσειρές και το στυλ για μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο πίνακας πληροφοριών οδηγού παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την αύξηση της οδηγικής άνεσης και αποτελεσματικότητας. Για την καλύτερη απόδοση του οδηγού, οι ρυθμίσεις είναι ομαδοποιημένες με πιο λογική συνοχή στον πίνακα οργάνων και το σύστημα υποβοήθησης απόδοσης του οδηγού (Driver Performance Assistant) περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες συμβουλές για οικονομική οδήγηση.

Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

Το LF προσφέρει εκτεταμένες επιλογές αποθήκευσης: έναν μεγάλο χώρο με δυνατότητα κλειδώματος στο τούνελ του κινητήρα, πλευρικές θήκες στις πόρτες και δύο μεγάλους χώρους πάνω από το παρμπρίζ. Ή εκτεταμένη καμπίνα ημέρας και η καμπίνα με κρεβάτι διατίθενται με τρία επιπλέον κουτιά αποθήκευσης πίσω από τα καθίσματα στον βασικό εξοπλισμό, ένα με χωρητικότητα 23 λίτρων και δύο με χωρητικότητα 39 λίτρων.

Εργονομικός σχεδιασμός

Το ρυθμιζόμενο, πολυλειτουργικό τιμόνι συμβάλλει στην εξαιρετική θέση οδήγησης. Υπάρχουν ενσωματωμένοι διακόπτες για τη λειτουργία του cruise control, της πέδης κινητήρα, του ραδιοφώνου και του ενσωματωμένου συστήματος τηλεφώνου hands-free, ενώ ο κλιματισμός και το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης και ραδιοφώνου μεγέθους 2 DIN είναι εύκολα προσβάσιμα.

Κάθισμα πολλαπλών ρυθμίσεων

Το LF διαθέτει ένα εξαιρετικά άνετο κάθισμα οδηγού, με μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, διαμήκους μέχρι 180 mm και ύψους 120 mm. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική θέση οδήγησης που προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του οδηγού. Διατίθεται επίσης αερόσουστο κάθισμα οδηγού με προαιρετική θέρμανση.

Το DAF CF με κάθε λεπτομέρεια

Μετάδοση Κίνησης

Το DAF LF διαθέτει μια μοναδική σειρά κινητήρων, κιβώτια ταχυτήτων και σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε το καλύτερο φορτηγό για τη δουλειά σας.

Πλαίσιο (σασί)

H ιδανική βάση για υπερκατασκευές.  Με το μοντέρνο, δυνατό και ελαφρύ πλαίσιo του, το LF παραμένει εξίσου ανθεκτικό και ευέλικτο.

Εξωτερικός σχεδιασμός

Ο εκπληκτικός εξωτερικός σχεδιασμός του DAF LF του προσδίδει μια ισχυρή και φιλική εμφάνιση, ενισχύοντας την εικόνα της εταιρίας σας.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.