Μετάδοση Κίνησης

Η μεταφορά διανομής αφορά στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων. Γι΄ αυτό και η DAF προσφέρει στο LF μια μοναδική σειρά κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων και σχέσεων μετάδοσης πίσω άξονα ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε το καλύτερο φορτηγό για τη δουλειά σας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, η υψηλή αξιοπιστία και η αποδοτικότητα καυσίμου, οι άριστες επιδόσεις, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων και η απαράμιλλη άνεση οδηγού περιλαμβάνονται ως βασικές προδιαγραφές σε κάθε DAF LF.

Ισχυροί κινητήρες

Το LF προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητήρων. Αυτοί περιλαμβάνουν έναν συμπαγή τετρακύλινδρο PACCAR PX-4 3,8 λίτρων, τον ισχυρό τετρακύλινδρο PACCAR PX-5 4,5 λίτρων και τον εξακύλινδρο κινητήρα PACCAR PX-7 6,7 λίτρων. Χάρη στο νέο λογισμικό και τη βελτιστοποιημένη διαχείριση της θερμότητας και του αέρα, η μέγιστη ροπή έχει αυξηθεί και είναι διαθέσιμη σε χαμηλότερες στροφές και στους δύο κινητήρες. Οι πιο γρήγορες σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερες στροφές του κινητήρα. Μαζί με τις καινοτομίες του κινητήρα, αυτό συντελεί στην εξοικονόμηση καυσίμου έως και 6%.

Αθόρυβη έκδοση Silent

Ή ειδική έκδοση Silent είναι μοναδική στην αγορά και ανοίγει περαιτέρω επιλογές διανομής σε αστικά περιβάλλοντα. Μέσω μιας σειράς έξυπνων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού λογισμικού του κινητήρα, ο θόρυβος περιορίζεται στην “αθόρυβη λειτουργία” σε μόλις 70 dB (A). Αυτό καθιστά το DAF LF ιδανικό για φόρτωση και εκφόρτωση σε αστικές περιοχές, όπου ισχύει απαγόρευση θορύβου αργά το βράδυ,ή νωρίς το πρωί.

Οικονομικό και αθόρυβο

Οι κινητήρες PACCAR PX πληρούν με φυσικό τρόπο τις πλέον πρόσφατες απαιτήσεις εκπομπών. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός τους, με διάφορα εξαρτήματα ενσωματωμένα στο μπλοκ κινητήρα και την κυλινδροκεφαλή, σημαίνει ότι οι κινητήρες είναι εξαιρετικά αθόρυβοι, το οποίο προσδίδει άνεση στον οδηγό.

Κιβώτια ταχυτήτων υψηλής απόδοσης

Για μέγιστη απόδοση, το LF διατίθεται με μεγάλη ποικιλία χειροκίνητων, αυτοματοποιημένων και αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων με 5, 6, 9 και 12 ταχύτητες. Ένα αυτόματο κιβώτιο Allison διατίθεται πλέον και στις πιο ισχυρές εκδόσεις DAF LF των 19 τόνων.

Τεχνικά Φυλλάδια

PACCAR PX-4 engines