Το LF 7.5t City

Το ιδανικό φορτηγό για ελαφριές, αστικές μεταφορές

Το LF 7.5t City

Το ιδανικό φορτηγό για ελαφριές, αστικές μεταφορές

Τα πλεονεκτήματα του LF 7.5t City

Η διανομή αγαθών στη πόλη με πολλή κίνηση και συχνές στάσεις, δημιουργεί συγκεκριμένες απαιτήσεις για τους οδηγούς και τα φορτηγά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DAF σχεδίασε το LF City. Με έναν νέο, αποδοτικό και με γρήγορη απόκριση κινητήρα 3,8 λίτρων  PACCAR PX-4 βελτιστοποιημένο ή εξελιγμένο για αστικές μεταφορές, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ευελιξία καθιστούν το DAF LF μοναδικό στην κατηγορία του. Οι δυνατότητες ενός φορτηγού με την ευελιξία ενός van.

Ευκίνητο

Χάρη στη μέγιστη γωνία στροφής των τροχών 53 °, το LF έχει τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του. Είναι περιττό να πούμε ότι αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ελαφρύ τιμόνι. Επίσης,  το LF προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ των μικρών εξωτερικών διαστάσεων της καμπίνας και της εσωτερικής ευρυχωρίας

Ευκολία σύνδεσης

Το ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα μπορεί εύκολα να συνδεθεί με αυτό της υπερκατασκευής για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των εφαρμογών του οχήματος με φιλικά προς τον χρήστη μηνύματα στον πίνακα οργάνων της DAF.

Ωφέλιμο φορτίο

Το FCW της DAF παράγει ηχητική και οπτική προειδοποίηση, προτρέποντας τον οδηγό να λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Ασφάλεια

Το LF μπορεί να εξοπλιστεί ή παραγγελθεί με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Adaptive Cruise Control με ενσωματωμένο Forward Collision Warning και Advanced Electronic Braking System, ένα τζάμι πεζοδρομίου στην πόρτα του συνοδηγού και ένα ηχητικό βομβητή οπισθοπορείας που διασφαλίζει ασφαλείς ελιγμούς σε αστικό περιβάλλον. Διατίθενται επίσης αερόσακος και πυροσβεστήρας, αυξάνοντας την ασφάλεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ιδανικός κυβισμός κινητήρα

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες που εισήχθησαν στο DAF LF είναι ο κινητήρας PACCAR PX-4 3,8 λίτρων που διατίθεται για την έκδοση 7,5 τόνων του DAF LF. Η DAF παρουσιάζει αυτόν τον κινητήρα ειδικά για το LF City για ελαφριές, αστικές διανομές, για τις οποίες ένας κινητήρας με χωρητικότητα κάτω από 4,0 λίτρα είναι ο βέλτιστος.

Εκπρόσωπος

Ελκυστικά σχεδιασμένο μπροστινό πάνελ με μεγάλη γρίλια για το ψυγείο,  κεντρικό λογότυπο DAF και άφθονος χώρος για την επωνυμία της επιχείρησης σας.  Μοντέρνο, ευρύχωρο εσωτερικό, με ταμπλό σχεδιασμένο γύρω από τον οδηγό. Τα χειριστήρια ελέγχου είναι εύκολα προσβάσιμα και λογικά ομαδοποιημένα ανά λειτουργία. Δίνουν έμφαση στην πρακτικότητα και παρέχουν έναν ιδανικό χώρο εργασίας.

Ορατότητα

Οι μεγάλοι καθρέφτες και τα παράθυρα παρέχουν εξαιρετική ορατότητα και το προαιρετικό τζάμι πεζοδρομίου στην πόρτα του συνοδηγού προσθέτει ασφάλεια, διευκολύνοντας τον οδηγό να βλέπει ποδηλάτες και πεζούς δίπλα στην καμπίνα.

Ευφυές

Η κεντρική οθόνη παρέχει πληροφορίες στην προεπιλεγμένη γλώσσα της κάρτας του οδηγού και περιλαμβάνει το DAF Driver Performance Assistant για να καθοδηγήσει τον οδηγό στο πιο οικονομικό τρόπο οδήγησης.

Εύκολη πρόσβαση

Το χαμηλό πάτωμα της καμπίνας με τα βολικά σκαλοπάτια, οι πόρτες που ανοίγουν κατά (90 °) και οι γωνιακοί εκτροπείς για την εξασφάλιση καθαρών χειρολαβών στις πόρτες, επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο όχημα.

Στιβαρό

Προβολείς Lexan και προαιρετικά πίσω φώτα τεχνολογίας LED, χαλύβδινοι προφυλακτήρες πλήρως γαλβανισμένοι και αντιολισθητικά σκαλοπάτια αλουμινίου, που φωτίζονται όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, μειώνουν την πιθανότητα ατυχημάτων και αυξάνουν την ασφάλεια.

DAF Multisupport

Το DAF LF City διατίθεται προαιρετικά με την υπηρεσία επισκευής και συντήρησης DAF Multisupport, η οποία σας παρέχει μέγιστη ασφάλιση σε σταθερή τιμή ανά χιλιόμετρο.

Φιλικό για τους υπερκατασκευαστές

The completely flat chassis is an ideal basis for the body builder to work on.  Body Attachment Modules are ex-factory available for easy attachment of bodywork or equipment

Downloads

DAF LF 7.5t - Φυλλάδιο

LF FA 7.5t City - infosheet

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.