Ασφάλεια στο βασικό εξοπλισμό

Το DAF LF έρχεται στη βασική του έκδοση, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά που όχι μόνο διασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια του οδηγού και των άλλων χρηστών του δρόμου, αλλά και συμβάλλουν στην ευελιξία των οχημάτων, την αποδοτικότητα καυσίμου και την άνεση, ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό τομέα σας.

  • Προηγμένο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης 
  • Προειδοποίηση μπροστινής σύγκρουσης 
  • Προσαρμοζόμενο cruise control, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος για να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση από το μπροστινό όχημα.
  • Σύστημα προειδοποίησης απόκλισης λωρίδας
Το DAF LF (με GVW άνω των 8 τόνων και πίσω αερανάρτηση) διατίθεται στη βασική του έκδοση με Προηγμένο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS), Προειδοποίηση μπροστινής σύγκρουσης (FCW), Προσαρμοζόμενο cruise control (ACC) και Σύστημα προειδοποίησης απόκλισης λωρίδας (LDWS)

Τα AEBS και FCW αποτρέπουν τις συγκρούσεις, ειδοποιούν τον οδηγό εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης και αυτόματα επιβραδύνουν το όχημα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Adaptive Cruise Control (ACC) ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος ώστε να ταιριάζει με την ταχύτητα του οχήματος που ακολουθεί με αποτέλεσμα, να διατηρείται μια ασφαλής απόσταση μεταξύ των δύο οχημάτων. Αυτό επιτρέπει τη χρήση cruise control όσο το δυνατόν περισσότερο, το οποίο παρέχει εξοικονόμηση καυσίμου.

Lane Departure Warning (LDWS) λειτουργεί με κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη στο παρμπρίζ και σε περίπτωση που το όχημα αποκλίνει ακούσια από τη λωρίδα του, ο οδηγός λαμβάνει ηχητική προειδοποίηση.

Τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας παρουσιάζονται στα παρακάτω video:

Αναπαραγωγή Βίντεο

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.