Ιδανική βάση για υπερκατασκευές

Το χαμηλό απόβαρο και η μεγάλη ικανότητα φορτίου κατατάσσουν το DAF LF στην κορυφή της κατηγορίας του, που σημαίνει καθαρό κέρδος για την επιχείρησή σας. Με το μοντέρνο, δυνατό και ελαφρύ πλαίσιό του, το LF παραμένει εξίσου ανθεκτικό και ευέλικτο.

Ιδανική βάση για υπερκατασκευές

Το χαμηλό απόβαρο και η μεγάλη ικανότητα φορτίου κατατάσσουν το DAF LF στην κορυφή της κατηγορίας του, που σημαίνει καθαρό κέρδος για την επιχείρησή σας. Με το μοντέρνο, δυνατό και ελαφρύ πλαίσιό του, το LF παραμένει εξίσου ανθεκτικό και ευέλικτο.

Πλήρως βελτιωμένη ανάρτηση

Το DAF LF προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη οδηγική εμπειρία. Ή εμπρός ανάρτηση είναι πλήρως βελτιστοποιημένη ώστε να προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόσβεσης, πλευρικής σταθερότητας και ακαμψίας. Οι μπροστινοί άξονες (από 3,6 έως 7,5 τόνους) αποτρέπουν την υπερφόρτωση. Και η αξεπέραστη ευελιξία οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του.

Άξονες υψηλής απόδοσης

Με επιλογή διαφορετικών πίσω αξόνων και τελικών σχέσεων μετάδοσης, υπάρχει το ιδανικό LF για κάθε εφαρμογή. Οι οπίσθιοι άξονες έχουν αναπτυχθεί με κορυφαίες επιδόσεις, μεγάλη διάρκεια ζωής και μέγιστη άνεση οδήγησης: από τον ελαφρύτερο SR 5.10 άξονα 5 τόνων μέχρι τον άξονα SR1344 13 τόνων για επιπλέον χωρητικότητα στο LF 19 τόνων. Το κλείδωμα διαφορικού διατίθεται ως προαιρετική επιλογή σε όλες σχεδόν τις παραλλαγές άξονα – για μέγιστη πρόσφυση και έλεγχο οχήματος, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης

Το LF έχει ήδη τη μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης στην κατηγορία του, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων πλαισίου και  μεταξονίων. Στο LF, τα μεταξόνια εκτείνονται μέχρι και 6,90 μέτρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μήκος του φορτίου να φτάνει έως και τα 9 μέτρα, μοναδικό σε αυτή την κατηγορία. Τα μεγαλύτερα μεταξόνια επιτρέπουν επίσης στο όχημα να μπορεί να εφοδιαστεί με δεξαμενές καυσίμου χωρητικότητας έως και 1.240 λίτρα καθιστώντας το μοναδικό στην κατηγορία του. Αυτό δίνει στο DAF LF μεγάλο εύρος λειτουργίας και επιτρέπει στον οδηγό 

να σταματάει για καύσιμα με τις χαμηλότερες τιμές.

Εξαιρετική φιλικότητα για τον υπερκατασκευαστή

Το LF ενσωματώνει επίσης καινοτομίες που βελτιώνουν την ευελιξία του υπερκατασκευαστή. Αυτά περιλαμβάνουν προετοιμασία για την προσάρτηση των αμαξωμάτων (BAM), τα οποία επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση αμαξωμάτων, υδραυλικών πορτών, ανατροπών, γερανών και άλλου εξοπλισμού. Επιπλέον, περισσότεροι συνδυασμοί μεταξονίων και οπίσθιων προβόλων προσφέρουν επιπλέον ευελιξία. Αυτό επιτρέπει στο πλαίσιο να είναι έτοιμο για αμαξώματα και υπερκατασκευές όλων των τύπων.

Το DAF LF με κάθε λεπτομέρεια

Εξωτερικός σχεδιασμός

Ο εκπληκτικός εξωτερικός σχεδιασμός του DAF LF του προσδίδει μια ισχυρή και φιλική εμφάνιση, ενισχύοντας την εικόνα της εταιρίας σας.

Το ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Από τη στιγμή που ο/η οδηγός θα μπει στην καμπίνα, απολαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης, φιλικότητας προς το χρήστη και ασφάλειας του DAF LF.

Μετάδοση Κίνησης

Το DAF LF διαθέτει μια μοναδική σειρά κινητήρων, κιβώτια ταχυτήτων και σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε το καλύτερο φορτηγό για τη δουλειά σας.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.