Οδηγική άνεση από το μέλλον

Premium άνεση οδηγού

Τέλεια προσβασιμότητα, απαράμιλλος εσωτερικός χώρος και περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης που χαρακτηρίζει την πολυτέλεια και την αίσθηση ενός επιβατικού αυτοκινήτου υψηλής κατηγορίας. Αυτό είναι που κάνει το DAF XD Νέας Γενιάς το πιο άνετο φορτηγό διανομής για τον οδηγό. Η νέα σειρά φορτηγών διανομής DAF θέτει νέα σημεία αναφοράς από κάθε άποψη.

Εύκολη είσοδος και έξοδος

Εξετάσαμε κάθε πτυχή της δουλειάς του οδηγού για να μεγιστοποιήσουμε την άνεση. Για παράδειγμα, διευκολύναμε την είσοδο και την έξοδο από το Νέο DAF XD όταν οι οδηγοί έχουν χρονοδιαγράμματα παράδοσης με πολλές στάσεις.

Στην πράξη αυτό σημαίνει είσοδο με δύο σκαλοπάτια στη στάνταρ έκδοση. Για μεγαλύτερα μεγέθη τροχών (πάνω από 315/70), τρία σκαλοπάτια επιτρέπουν στους οδηγούς να εισέλθουν στο όχημα με ευκολία.  Και μόλις μπουν μέσα, ένα εκπληκτικό εσωτερικό τους περιμένει!

Πλήρως ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό

Εντυπωσιακό στο ταμπλό είναι η μεγάλη, πλήρως ψηφιακή οθόνη 12″ που παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το όχημα. Ο οδηγός μπορεί εύκολα να επιλέξει μια κλασική ή μοντέρνα σχεδίαση καθώς και το επίπεδο πληροφοριών που παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας μόνο το τιμόνι. Η κεντρική οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί για κάθε οδηγό σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τα γούστα, δίνοντας όλα τα περιθώρια εξατομίκευσης.

Οι πληροφορίες και οι προειδοποιήσεις από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού έχουν κεντρική θέση στη φωτεινή οθόνη του ταμπλό οργάνων 12¨. Αυτά περιλαμβάνουν πληροφορίες κυκλοφορίας και πλοήγησης, καθώς και προειδοποιήσεις για παράδειγμα από το AEBS-3 και τα συστήματα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και προειδοποίησης πρόσκρουσης.

Οι καλύτερες κουκέτες στον κλάδο

Με μεγάλο, άνετο στρώμα και προαιρετικό κάλυμμα, οι καμπίνες Sleeper και Sleeper High προσφέρουν τον ίδιο γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την κουκέτα με άλλα οχήματα DAF Νέας Γενιάς. Κάθε λεπτομέρεια της κουκέτας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ευεξία του οδηγού.

Καταπληκτική οδηγησιμότητα

Η Νέα Γενιά φορτηγών XD αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στην οδήγηση και το χειρισμό. Η αυξημένη ροπή στην τελευταία ταχύτητα καθιστά το PACCAR MX-11 εξαιρετικά αποδοτικό με υψηλή οδηγησιμότητα. Ταυτόχρονα, το νέο κιβώτιο ταχυτήτων TraXon κάνει τους ελιγμούς πολύ πιο εύκολους και ακριβείς. Οι βελτιωμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένη επιλογή σχέσης εκκίνησης και Urge-to-Move για περιπτώσεις που το πεντάλ του φρένου χρησιμοποιείται για το ξεκίνημα του οχήματος.

Η πιο άνετη οδήγηση στο κλάδο των διανομών

Η επιμηκυμένη καμπίνα, επιτρέπει ένα νέο σχεδιασμό μπροστινού πλαισίου με υψηλή στρεπτική ακαμψία, η οποία προσφέρει εξαιρετική άνεση στον οδηγό. Επιπλέον, το Νέας Γενιάς XD διαθέτει πλήρως αναβαθμισμένη ανάρτηση καμπίνας, νέο σχεδιασμό μπροστινού πλαισίου και νέες στηρίξεις καμπίνας. Όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση των κραδασμών στη γραμμή κίνησης, στα καθίσματα και στο τιμόνι και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την άνεση. Ο σχεδιασμός της ανάρτησης του πίσω άξονα εξασφαλίζει κορυφαία οδήγηση και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Εξαιρετικά ήσυχο

Χάρη στο βελτιστοποιημένο σχήμα της καμπίνας και τις εκτεταμένες στεγανοποιήσεις στις πόρτες, ο θόρυβος από τον αέρα διατηρείται στο απόλυτα ελάχιστο. Ως αποτέλεσμα, τα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό είναι εξαιρετικά χαμηλά, βοηθώντας τους οδηγούς να παραμένουν σε εγρήγορση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπείτε μέσα και βιώστε την ησυχία!

Ασφάλεια από το μέλλον

H Σειρά New Generation XD προσφέρει απαράμιλλη ασφάλεια για τον οδηγό, το συνοδηγό και οσους βρίσκονται στο δρόμο.

Αποδοτικότητα από το μέλλον

Η κορυφαία απόδοση καυσίμου στην κατηγορία και οι χαμηλές εκπομπές CO2 επιτυγχάνονται μέσω της εξαιρετικής αεροδυναμικής καμπίνας και της εκπληκτικής απόδοσης της γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;