Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε υπερκατασκευή

Το πραγματικό πλεονέκτημα ενός φορτηγού επιτυγχάνεται με  ένα άρτια μελετημένο πλαίσιο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα, είναι ανθεκτικό, σταθερό και ελαφρύ. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες εξοικονόμησης χώρου που θα ευχαριστήσουν τους υπερκατασκευαστές.

Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε υπερκατασκευή

Το πραγματικό πλεονέκτημα ενός φορτηγού επιτυγχάνεται με  ένα άρτια μελετημένο πλαίσιο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα, είναι ανθεκτικό, σταθερό και ελαφρύ. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες εξοικονόμησης χώρου που θα ευχαριστήσουν τους υπερκατασκευαστές.

Ισχυρό, ελαφρύ και με κορυφαία οδική συμπεριφορά

Το πραγματικό πλεονέκτημα ενός φορτηγού επιτυγχάνεται με  ένα άρτια μελετημένο πλαίσιο. Κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας, είναι ανθεκτικό, σταθερό και ελαφρύ.  Σε τράκτορες και ορισμένα σασί, ο στιβαρός, ελαφρύς πίσω άξονας είναι ¨δεμένος¨ σε Stabilink κατασκευή.  

 • Το χαμηλό βάρος αυξάνει την εξοικονόμηση καυσίμου και το ωφέλιμο φορτίο, για καλύτερη απόδοση στις μεταφορές.
 • Η ανάρτηση του πίσω άξονα Stabilink εξασφαλίζει τη βέλτιστη σταθερότητα στο δρόμο, υψηλότερα ωφέλιμα φορτία και εξαιρετικό χειρισμό.

Μέγιστη ευελιξία

Το DAF XF δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών επιλογών για τη χρήση των πλαισίων.  Τα απαραίτητα εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του επαγγελματία. Επιπλέον, υπάρχει άφθονος χώρος για τοποθέτηση αντλιών, ποδαρικών γερανών ή μεγάλων δεξαμενών καυσίμου.

 • Η έξυπνη διάταξη πλαισίου επιτρέπει όγκο δεξαμενής καυσίμου έως και 1.500 λίτρα στον τράκτορα.
 • Το DAF XF δίνει πολλές επιλογές στην τοποθέτηση των απαραίτητων εξαρτημάτων στο σασί.
 • Προαιρετική εφαρμογή αφαιρουμένου αμαξώματος BDF.

Ιδιαίτερα φιλικό για τον υπερκατασκευαστή

Το DAF XF μέσω του προγράμματος προετοιμασίας για προσάρτηση αμαξωμάτων (BAM) είναι απόλυτα φιλικό στον υπερκατασκευαστή.  Ειδικά εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για κιβωτάμαξες και εγκατάσταση γερανών. Οι οπές στο σασί του DAF XF επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση εγκάρσιων δοκών και υδραυλικής πόρτας. 

 • Ειδικά εξαρτήματα BAM μειώνουν το χρόνο τοποθέτησης της υπερκατασκευής.
 • Ένα εντελώς επίπεδο πλαίσιο και τα ήδη εγκατεστημένα εξαρτήματα διευκολύνουν σημαντικά τον υπερκατασκευαστή.

Compact μονάδα EAS

Για τη σειρά XF, η DAF ανέπτυξε ένα εξαιρετικά μικρών διαστάσεων σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων.

 • Η εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μονάδα EAS μεταφράζεται σε περισσότερο ελεύθερο χώρο στο σασί.
 • Η μείωση του βάρους κατά 50 kg μεταφράζεται απευθείας σε πρόσθετο ωφέλιμο φορτίο.

Ανάρτηση ECAS

Για εξαιρετική αξιοπιστία, αντοχή και λειτουργικότητα, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (ECAS) έχει ανανεωθεί πλήρως. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν έλεγχο πίεσης, έλεγχο του άξονα ανύψωσης 2 και έλεγχο πίεσης των φυσητήρων ανύψωσης. Προσφέρει επίσης ψυξη ECAS, πρόσκρουση και ψύξη ECAS για τη σταθεροποίηση του άξονα κατά τη λειτουργία βοηθητικών όπως γερανοί και ανυψωτικά αγκίστρων. Ένα καινοτόμο, εύχρηστο τηλεχειριστήριο με φωτιζόμενα κουμπιά συνδέεται με το κάθισμα.

 • Οι νέες επιλογές ECAS εξασφαλίζουν ασφαλέστερη εργασία κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση
 • Οι οδηγοί απολαμβάνουν ακριβή έλεγχο υπό όλες τις συνθήκες χρησιμοποιώντας το εύχρηστο τηλεχειριστήριο

Το DAF XF με κάθε λεπτομέρεια

Εξωτερικός σχεδιασμός

Η εξωτερική σχεδίαση διασφαλίζει ότι το XF της DAF είναι το πιο αξιοπρόσεκτο φορτηγό στο δρόμο. Συμβάλει επίσης στην εξαιρετική αεροδυναμική για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των μεταφορών σας.

Κορυφαίο στην κατηγορία του εσωτερικό

Η σειρά XF της DAF βασίζεται στα άριστα πρότυπα άνεσης του οδηγού, για τα οποία το κορυφαίο φορτηγό της DAF είναι γνωστό παγκοσμίως.

Γραμμή μετάδοσης κίνησης

Η κορυφαία κατανάλωση καυσίμου είναι αποτέλεσμα μιας τέλεια ενσωματωμένης γραμμής μετάδοσης κίνησης, που διαθέτει τους καλύτερους στην κατηγορία κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και κινητήριους άξονες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK

DAF Truck Configurator

Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης ξεκινούν με σωστή επιλογή φορτηγού. Διαμορφώστε την καμπίνα, το χρώμα, το εξωτερικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί και πολλά άλλα με το 3D DAF Truck Configurator.