Μοναδική Οικονομία Καυσίμου

New Generation DAF

DAF. Πρωταθλητές απόδοσης.

Η DAF έχει αποσπάσει πολλά σημαντικά βραβεία ως αναγνώριση της κορυφαίας απόδοσης στον κλάδο των φορτηγών Νέας Γενιάς DAF.   Η DAF να λανσάρει τη νέα της σειρά, Πρωταθλητές Απόδοσης /Efficiency Champions, θέτοντας ένα ακόμα νέο σημείο αναφοράς στην απόδοση των μεταφορών.

Έχοντας ήδη κερδίσει σημαντικές διακρίσεις ως Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς τόσο το 2022 όσο και το 2023, τα Νέας Γενιάς φορτηγά DAF κερδίζουν και πάλι την αναγνώριση για τα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Αυτή η εντυπωσιακή σειρά με την εξαιρετική αεροδυναμική της έχει κερδίσει πολλαπλά σημαντικά βραβεία του κλάδου,  για τις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις της.

 

Με βάση αυτή την εξαιρετική θέση, η DAF παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που επιτυγχάνει την υψηλότερη δυνατή απόδοση καυσίμου και τις χαμηλότερες βαθμολογίες VECTO ( Vehicle Energy Consumption Calculation Tool). Διαθέσιμα σε διαφορετικές εκδόσεις καμπίνας, οι Πρωταθλητές Απόδοσης διαθέτουν κινητήρες PACCAR MX-11 ή MX-13 με νέο λογισμικό κινητήρα. Η νέα σειρά απευθύνεται ιδιαίτερα στις μεταφορικές εταιρίες που αναζητούν πιο ευνοϊκές τιμές διοδίων και το χαμηλότερο δυνατό συνολικό κόστος κτήσης (TCO).

H DAF παρουσιάζει μια ειδική έκδοση των φορτηγών της Νέας Γενιάς:
τους Πρωταθλητές Απόδοσης (Efficiency Champions).

Εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους CO2

Πολύ χαμηλή βαθμολογία VECTO, άρα μειωμένα διόδια στην Ευρώπη

Το χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO)

Σημαντικά βραβεία που αναγνωρίζουν την Κορυφαία Απόδοση

Βραβείο Green Truck 2023

Χαμηλότερη συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου στο European Truck Challenge

Ευρωπαϊκό Βραβείο Μεταφορών για την Βιωσιμότητα

Χαρακτηριστικά Απόδοσης Καυσίμου

Τα DAF, Πρωταθλητές Απόδοσης, είναι πλήρως εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης καυσίμου, όπως το DAF Digital Vision System (κάμερες αντί για καθρέφτες για μείωση της οπισθέλκουσας) και ένα πλήρες πακέτο αεροδυναμικής. Αυτό περιλαμβάνει αεροτομές, πτερύγια, και μια ειδική πλάκα βάσης για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα κάτω από το φορτηγό.

Χαμηλότερες εκπομπές CO2

Το πακέτο βελτιστοποίησης της απόδοσης, συμπληρώνεται από ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, Predictive Cruise Control και το ισχυρό φρένο κινητήρα PACCAR MX. Μαζί με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος και τα προηγμένα ενσωματωμένα συστήματα, όπως το Adaptive Cruise Control, τα DAF, Πρωταθλητές Απόδοσης, έθεσαν ένα νέο πρότυπο στην απόδοση των μεταφορών.

Nέα γενιά
DAF XF, XG and XG⁺

Αποδοτικότητα από το μέλλον

Νέα γενιά DAF XD

Αποδοτικότητα από το μέλλον.

Δείτε το video!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;