Νέο Βυτιοφόρο όχημα από την ERGOTRAK και τη DAF

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε με επιτυχία ένα νέο βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων  DAF CF 410 FAD (8×4), στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Το βυτιοφόρο όχημα, χωρητικότητας περίπου 20.000lt, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ανεφοδιασμό στο πεδίο τεθωρακισμένων και τακτικών οχημάτων. 

Το βυτιοφόρο όχημα διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως την εξαιρετική ανθεκτικότητα, ποιότητα κατασκευής, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό. Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, το DAF CF είναι κορυφαίο για την απαιτητική αποστολή του. Το κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας σασί του, είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με κινητήρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρος, τετράχρονος, υδρόψυκτος, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, τεχνολογίας common rail, με turbo και Intercooler.
 
Η ERGOTRAK, αντιπροσωπεύει τα φορτηγά του ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V. στη χώρα μας από το 1999.  Η ERGOTRAK εδραιώνει μία νέα εποχή άμεσης επαφής με την εγχώρια αγορά επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εφαρμόζοντας πελατοκεντρική πολιτική στη διανομή και υποστήριξη των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της Ολλανδικής εταιρίας.