Η απόλυτη εξέλιξη με το πακέτο Ultimate

DAF XF και CF

Ultimate Απόδοση

DAF XF και CF

Ultimate Ασφάλεια

DAF XF και CF

Ultimate Άνεση Οδηγού

DAF XF και CF

Η απόλυτη εξέλιξη με το πακέτο Ultimate

DAF XF AND CF

Ultimate υπεροχή στις μεταφορές.

Η DAF είναι πάντα πρωτοπόρος στον κλάδο των μεταφορών, σε ότι αφορά το συνολικό κόστος χρήσης, με έμφαση στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Με την εισαγωγή του πακέτου DAF Ultimate, τα DAF XF και CF εξελίσσονται στο επόμενο στάδιο υπεροχής, προσφέροντας την καλύτερη άνεση οδηγού, ικανοποιώντας παράλληλα τις απαιτήσεις των διαχειριστών και ιδιοκτητών στόλου. Φυσικά, η μεριμνα για το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του πακέτου.

Το πακέτο DAF Ultimate

Το πακέτο DAF Ultimate για τα XF και CF περιλαμβάνει μια ολόκληρη γκάμα χαρακτηριστικών που βελτιστοποιεί την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την άνεση του οδηγού.

Φώτα πορείας LED

Τα φώτα LED καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ισχύ και προστατεύουν το περιβάλλον.

 • Διασταυρούμενη δέσμη με 2 LED
 • Φως ημέρας με 4 LED
Φώτα πορείας LED DAF XF

Αυτόματος Κλιματισμός Καμπίνας

Όλες οι λειτουργίες του κλιματισμού καμπίνας μπορούν να ελεγχθούν εύκολα από ένα μόνο πίνακα στο ταμπλό.

 • Έξυπνος έλεγχος κλιματισμού
 • Απόψυξη με ένα άγγιγμα και αερισμός
 • Πρόσθετος πίνακας ελέγχου στο πίσω μέρος της καμπίνας για ρύθμιση της θερμοκρασίας και ενεργοποίηση του βοηθητικού καυστήρα

Σύστημα Παρακολούθησης Ενέργειας Μπαταρίας

Το Σύστημα Παρακολούθησης Ενέργειας Μπαταρίας μετρά την τάση, το ρεύμα, τη θερμοκρασία και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

 • Ειδοποίηση στον πίνακα οργάνων προειδοποιεί τον οδηγό όταν το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας είναι κρίσιμο, αποτρέποντας την ακινητοποίηση στο δρόμο
 • Ένας έξυπνος ρυθμιστής τάσης LIN αποτρέπει την υπερφόρτιση, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών

Το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών παρακολουθεί συνεχώς την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών φορτηγού.

 • Οι πληροφορίες στην κεντρική οθόνη προειδοποιούν τον οδηγό εάν η πίεση ή η θερμοκρασία των ελαστικών αποκλίνουν από τα προκαθορισμένα όρια
 • Προστατεύει από το σκάσιμο των ελαστικών
 • Βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου

Τροφοδοσία ρεύματος για εξαρτήματα

Για απόλυτη άνεση του οδηγού, υπάρχει μία επιπλέον προεγκατάσταση καλωδιωσης για εξαρτήματα.
 • 12 V / 20 A
 • 24 V / 2×15 A + 2×40 A

Σύστημα Predictive Cruise Control

Το Σύστημα Predictive Cruise Control διατίθεται για οχήματα με χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων.

 • Ενσωματωμένο στη λειτουργία cruise control του οχήματος
 • Διακόπτες ελέγχου που βρίσκονται στο τιμόνι
 • Βελτιώνει τη λειτουργία EcoRoll για μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου
 • Χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS και λεπτομερή δεδομένα οδικού χάρτη για την πρόβλεψη αλλαγών κλίσης
 • Τακτικές ενημερώσεις οδικών χαρτών δωρεάν

Οπίσθιος φωτισμός με LED

Tο οπίσθιο σύστημα φωτισμού με τον ενσωματωμένο ανακλαστήρα ενσωματώνει την τεχνολογία LED σε όλες τις λειτουργίες:

 • Πίσω φώτα
 • Δείκτες κατεύθυνσης
 • Φώτα στάσης 
 • Φώτα οπισθοπορείας
 • Πίσω φώτα ομίχλης

Ultimate Υποστήριξη

DAF Connect

Το online σύστημα διαχείρισης στόλου DAF Connect, σας δίνει μία πραγματική εικόνα της επίδοσης οδηγών και φορτηγών. Τώρα με τις δυνατότητες Open Platform, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τρέχουσα πλατφόρμα τηλεματικής ενσωματώνοντας τα δεδομένα του DAF Connect. Η λειτουργία Vehicle Health Monitoring παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθείτε τυχόν επείγουσες προειδοποιήσεις μέσω του πίνακα ελέγχου του DAF Connect.

Η εφαρμογή DAF Connect επιτρέπει στους οδηγούς να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με άλλους συναδέλφους τους. Όλα συμβάλλουν στην αξιολόγηση της κατάστασης, στη λήψη των σωστών ενεργειών για την αποφυγή διακοπής λειτουργίας και στη διατήρηση του φορτηγού σας στο δρόμο. Επιπλέον, η απομακρυσμένη λήψη δεδομένων του ταχογράφου παρέχει στους διαχειριστές στόλου εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του οδηγού για τη διασφάλιση της νομικής συμμόρφωσης.

Ultimate Εξέλιξη

Ultimate Απόδοση

Κλειδί στις μεταφορές είναι η αποδοτικότητα και η DAF Trucks είναι πρωτοπόρος. Μέσω ενός προγράμματος συνεχούς βελτιστοποίησης, έχουμε πλέον τα πιο αποδοτικά οχήματα στην αγορά – μειώνοντας την κατανάλωση σε πρωτοφανή επίπεδα. Για παράδειγμα, το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών ελέγχει συνεχώς την πίεση των ελαστικών, συμβάλλοντας στην υψηλότερη δυνατή απόδοση καυσίμου. Επιπλέον, το Predictive Cruise Control καθορίζει τον τρόπο οδήγησης για έως και 2 χιλιόμετρα μπροστά. Κάνοντας όσο το δυνατόν καλύτερη χρήση της κινητικής ενέργειας του φορτηγού, επιτρέπει επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου έως και 4%.

Ultimate Άνεση Οδηγού

Το πακέτο DAF Ultimate ενσωματώνει νέες δυνατότητες για την άνεση του οδηγού. Ο αυτόματος κλιματισμός δημιουργεί ένα ευχάριστο εσωτερικό καμπίνας ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, με την παροχή ρεύματος για βοηθητικά εξαρτήματα, στις καμπίνες μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εξοπλισμός για όλες τις ανάγκες μιας διανυκτέρευσης, όπως κλιματισμός στάθμευσης, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγείο και τηλεόραση. Η καλύτερη άνεση του οδηγού οδηγεί σε ασφαλέστερη οδήγηση, καλύτερη απόδοση καυσίμου, χαμηλότερο κόστος χρήσης και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα οχήματος.

Ultimate Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, έχοντας ως αποτέλεσμα πολλές σημαντικές βελτιώσεις και καινοτομίες όλα αυτά τα χρόνια, όπως το προηγμένο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS-3). Με το πακέτο DAF Ultimate, μπορείτε να έχετε άριστη νυχτερινή ορατότητα και ασφάλεια χρησιμοποιώντας φώτα πορείας και οπίσθιο φωτισμό LED, καθώς και φώτα ημέρας LED για τη βελτίωση της ορατότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ultimate Χρόνος Λειτουργίας Οχήματος

Τα τελευταίας γενιάς μοντέλα DAF XF και CF προσφέρουν συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς χρονικούς περιορισμούς poy οφείλεται σε πακέτα όπως η Εξατομικευμένη Εκπαίδευση Οδηγών DAF και η Παρακολούθηση της Υγείας των Οχημάτων. Το πακέτο Ultimate αυξάνει ακόμη περισσότερο τον χρόνο λειτουργίας (στο δρόμο) με ένα Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας Μπαταρίας που παρακολουθεί την κατάσταση των μπαταριών, υποστηρίζοντας το χρόνο (συνεχόμενης) λειτουργίας του οχήματος.

Ultimate Μέριμνα για το Περιβάλλον

Η τεχνολογία καθαρού πετρελαίου αποτελεί απλώς μέρος της φιλοσοφίας μας. Το XF και το CF μπορούν να λειτουργούν με εναλλακτικά καύσιμα, όπως το άοσμο βιοαποικοδομήσιμο HVO, καύσιμο που παράγει χαμηλότερες εκπομπές, χωρίς τεχνικές προσαρμογές ή μείωση της απόδοσης του οχήματος.

Ολοκληρωμένη λύση μεταφορών

Η αποτελεσματική μεταφορά περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το τέλειο φορτηγό. Επομένως, η DAF προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς. Πίσω από την DAF είναι μια επαγγελματική οργάνωση και ένα διεθνές δίκτυο εμπόρων. Σας βοηθούν να επιλέξετε το σωστό όχημα, να κανονίσετε χρηματοδότηση και να διατηρήσετε τον στόλο σας σε άριστη κατάσταση.

Επισκευή και Συντήρηση

Το DAF MultiSupport σας προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση επισκευής και συντήρησης, η οποία  αποτρέπει από δυσάρεστες εκπλήξεις, ελέγχει το μηνιαίο κόστος και σας  παρέχει απόλυτη ηρεμία.

Οδική βοήθεια

Η υπηρεσία της DAF, International Truck Service (ITS) παρέχει γρήγορη και επαγγελματική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης και αν βρίσκεστε. Καλέστε στο +31 40 21 43000 για να μιλήσετε απευθείας σε έναν εκπρόσωπο ITS.

Εκπαίδευση οδηγών

Τα σεμινάρια DAF Driver Academy συμβάλουν έτσι ώστε οι οδηγοί να επιτύχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώσουν την οδηγική τους ασφάλεια και αποδοτικότητα στις μεταφορές.

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Εκτός από τα αυθεντικά εξαρτήματα DAF και PACCAR, η PACCAR parts προμηθεύει πάνω από 80.000 universal εξαρτήματα TRP για όλες τις μάρκες φορτηγών και ρυμουλκούμενων, σε όλη την Ευρώπη και παγκόσμια.

Δίκτυο Αντιπροσώπων DAF

Με το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων πωλήσεων και υπηρεσιών, υπάρχει πάντοτε ένας αντιπρόσωπος της DAF που είναι έτοιμος να σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος σας.

Επισκευή και συντήρηση

Σας προσφέρει μια εξατομικευμένη πρόταση, εξασφαλίζοντας ένα τέλεια συντηρημένο όχημα και μέγιστη διαθεσιμότητα.

DAF Connect

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του στόλου σας, όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK