Στις Φάρμες με DAF LF

Από τις φάρμες της λίμνης Τριχωνίδας, στο τυροκομείο της εταιρίας Παπαθανασίου και από εκεί στα ράφια των καταστημάτων.

Η εταιρία Παπαθανασίου, στο 8Ο χλμ. Αγρινίου – Καρπενησίου, επιλέγει τα φορτηγά DAF LF, για να μεταφέρουν καθημερινά το φρέσκο γάλα της περιοχής στα ράφια των καταστημάτων. Τη μεταφορά στην εφοδιαστική αλυσίδα αναλαμβάνουν δύο DAF LF: ένα βυτίο υγρών τροφίμων για το πρώτο στάδιο και ένα ακόμη DAF LF ψυγείο για τη μεταφορά του τελικού προϊόντος.

 

Η εταιρία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής επιχείρησης προσαρμοσμένης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Μια οικογενειακή εταιρεία που πέρασε στην 2η γενιά τηρώντας πιστά την παράδοση της τυροκόμησης ενώ παράλληλα ακολουθεί και επενδύει στις σύγχρονες μεθόδους. Με δυνατότητα επεξεργασίας πάνω από 15 τόνους γάλα την ημέρα, το τυροκομείο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ διαθέτει με επιτυχία τα προϊόντα του στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Αυστραλία, Ιταλία, Δανία, Ολλανδία και πολλές άλλες.

Η αξιοπιστία και η απόδοση των DAF LF οδήγησαν τη διεύθυνση της εταιρίας στη τελική επιλογή τους.

Η άποψη του Οδηγού:
¨Aυτό που χαρακτηρίζει το DAF LF είναι η οικονομία καυσίμου, η εύκολη πρόσβαση, ο εργονομικός σχεδιασμός του και φυσικά τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει και σε βοηθούν να αποφύγεις δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις.  Όλοι οι παραπάνω λόγοι μας οδήγησαν να επιλέξουμε για μία ακόμα φορά DAF LF¨.