Στα λατομεία της Πάρου με DAF CF

Με γνώμονα την εξαιρετική αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στις μεταφορές τα λατομεία Λουκή Α.Ε. με έδρα την Πάρο, πρόσθεσαν πρόσφατα στο στόλο τους ένα καινούργιο τετραξονικό DAF CF για τη μεταφορά αδρανών υλικών.

Προορισμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, με αυξημένη στιβαρότητα, το πολυλειτουργικόDAF CF είναι ιδανικό για κάθε βαριά χωματουργική εργασία στα λατομεία, σε έργα οδοποιίας κ.α.  Το κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας σασί του είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό, επιτρέποντας μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Η επιχείρηση διαθέτει λατομείο στην Πάρο στο οποίο παράγονται αδρανή υλικά και τροφοδοτούν όλο το νησί.  Ο κος Λουκής παραθέτει τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει το DAF CF.  ¨Για τις μεταφορικές ανάγκες απαιτείται ένα αξιόπιστο φορτηγό που δεν θα παρουσιάσει αβαρίες και ζημιές. 

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο επέλεξα το DAF CF.  Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι η DAF διαθέτει πολύ καλό δίκτυο συνεργείων σε όλη την Ελλάδα και ένα εξαιρετικόAfter Sales.  Επίσης, με την ERGOTRAK έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε¨.   

www.daftrucks.gr  www.ergotrak.gr