Ο Δήμος Αθηναίων ενισχύει το στόλο του με εννέα φορτηγά DAF

DAF LF 230 FA 4x2 12t

Η ERGOTRAK, παρέδωσε με απόλυτη επιτυχία συνολικά 9 υπερσύγχρονα διαξονικά φορτηγά οχήματα DAF TRUCKS, για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων.  

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 7 ανατρεπόμενα ανοιχτά φορτηγά με υδραυλικό γερανό και αρπάγη, αποτελούμενα από διαξονικό φορτηγό-πλαίσιο DAF LF 230 FA 4×2 12t (EURO 6) με τοποθετημένη και σε πλήρη λειτουργία υπερκατασκευή (ανοικτή ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα με υδραυλικό γερανό και αρπάγη).  Επίσης, παραδόθηκαν 2  ανοικτά φορτηγά με υδραυλική πόρτα, αποτελούμενα από διαξονικό φορτηγό-πλαίσιο DAF LF 230 FA 4×2 12t (EURO 6) με τοποθετημένη και σε πλήρη λειτουργία υπερκατασκευή (ανοικτή κιβωτάμαξα με υδραυλική πόρτα).

Το DAF LF διαθέτει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως το κορυφαίο στον κλάδο ωφέλιμο φορτίο, κορυφαία ευελιξία με μικρό κύκλο στροφής και την εξαιρετική ανθεκτικότητα, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό.  Τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με κινητήρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρος, τετράχρονος, υδρόψυκτος, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, με common rail και με turbo μεταβλητής γεωμετρίας και Intercooler.

Η ERGOTRAK, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα φορτηγά του Ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V.  από το τέλος του 1999 και εδραιώνει μία νέα εποχή άμεσης επαφής με την επαγγελματική αγορά οχημάτων, χάρη στην υψηλή τεχνολογία και στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της Ολλανδικής εταιρίας.