Οδική βοήθεια

DAF International Truck Service (ITS)

Είμαστε πάντα εκεί όποτε μας χρειάζεστε. Μέρα και νύχτα. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα σας επιστρέψουμε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Οδική βοήθεια

Είμαστε πάντα εκεί όποτε μας χρειάζεστε. Μέρα και νύχτα. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα σας επιστρέψουμε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

0
ώρες την ημέρα
0
ημέρες την εβδομάδα
0
ημέρες το χρόνο
Εάν το φορτηγό σας παρουσιάσει ξαφνικά κάποια βλάβη, μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση στην International Truck Service (ITS) θα είναι αρκετή για να επιστρέψετε το DAF φορτηγό σας στο δρόμο με ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης Και αυτό ισχύει όχι μόνο για βλάβες αλλά σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε ατύχημα ή χρειάζεστε βοήθεια για την καταβολή προστίμου σε ξένη χώρα. Όλα χωρίς κόστος, καθώς η βοήθεια που παρέχουμε αποτελεί μέρος της υπηρεσίας μας προς τους πελάτες DAF. Στο International Truck Service (ITS) + 31-402143000 μπορείτε να καλείτε όλο το 24ωρο. Το συγκεκριμένο τηλεφωνικό νούμερο μπορείτε επίσης να το βρείτε στο manual του φορτηγό σας, μαζί με μια λίστα των Ευρωπαίων αντιπροσώπων της DAF.

Τα πλεονεκτήματα της δωρεάν υπηρεσίας: DAF ITS

  • 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο
  • Βοήθεια σε δέκα διαφορετικές γλώσσες
  • Γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια μέσω 1100 αντιπροσώπων DAF και σημείων εξυπηρέτησης στην Ευρώπη
  • Το ITS παρέχει σιγουριά στον οδηγό
  • In-house υπηρεσία, που βρίσκεται στην καρδιά του οργανισμού DAF
  • Επίσης για trailer, υπερκατασκευή και οδηγό
  • Ειδικοί και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί διασφαλίζουν ότι τα περισσότερα οχήματα επισκευάζονται επιτόπου
  • Το σύστημα ITS θα ειδοποιήσει την αρχική βάση του οδηγού και θα ενημερώσει την εταιρεία για την τελευταία πρόοδο των επισκευών
  • Το φορτηγό σας επιστρέφει στο δρόμο με ελάχιστη καθυστέρηση
Πως λειτουργεί, λοιπόν;

Εάν το φορτηγό σας χαλάσει οπουδήποτε στην Ευρώπη, απλώς καλέστε τη Διεθνή Υπηρεσία Φορτηγών (International Truck Service). Πείτε μας πού βρίσκεστε, ποιο είναι το πρόβλημα και πόσα χιλιόμετρα έχετε στο ρολόι. Στη συνέχεια, καλούμε τον dealer σας και τους ζητάμε να σας εγγυηθεί ως πελάτης DAF παρέχοντας εγγύηση πληρωμής. Αυτή η πληρωμή, έως και 1250 €, πραγματοποιείται συνήθως χωρίς καθυστέρηση. Στη συνέχεια, επικοινωνούμε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της DAF σε εσάς, στη χώρα όπου βρίσκεστε και πολύ γρήγορα θα μαθετε, πώς και πότε θα σας βοηθήσουν.

Τι μπορείτε να περιμένετε

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά όσο περιμένετε και θα σας ενημερώσουμε για το πότε αναμένεται να φτάσει η βοήθεια. Σε γενικές γραμμές, εντός 6 ωρών, θα φτάσει συνεργείο για να επισκευάσει ή να ρυμουλκήσει το φορτηγό σας. Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν το φορτηγό σας πρέπει να ρυμουλκηθεί και τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα ελέγξουμε εναλλακτική μεταφορά για εσάς. Η πληρωμή γίνεται αργότερα μέσω του δικού σας αντιπροσώπου DAF, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές

Η σωστή συντήρηση του φορτηγού σας μειώνει τις πιθανότητες να παρουσιάσει έκτακτη βλάβη. Η προληπτική συντήρηση είναι το κλειδί για οδήγηση χωρίς προβλήματα. Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με τη Διεθνή Υπηρεσία Φορτηγών μας (International Truck Service); Είμαστε έτοιμοι 24/7 για όλες τις απορίες σας.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK