Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά DAF

Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά DAF

Χρειάζεστε ανταλλακτικά DAF για το φορτηγό σας; Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή: Παραδίδετε το παλιό σας ανταλλακτικό και αγοράζετε ένα άλλο στη θέση του. Πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση για την αγορά ενός νέου ανταλλακτικού και όλα τα ανταλλακτικά μας ακολουθούν υψηλά πρότυπα ποιότητας. Επιπλέον, η DAF διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών στον κλάδο.

Τα πλεονεκτήματα των γνήσιων ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε ένα γνήσιο ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό DAF;
  • Ανακατασκευή σύμφωνα με το πρότυπο ενός νέου εξαρτήματος, σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές DAF
  • Οι εκτεταμένες δοκιμές μεταφράζονται σε εγγυημένη κορυφαία ποιότητα 
  • Πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής 
  • Το κόστος είναι γνωστό εκ των προτέρων
  • Η επαναχρησιμοποίηση ανταλλακτικών συμβάλει στη περιβαλλοντική βιωσιμότητα
  • Άμεση διαθεσιμότητα, για να επιστρέψετε πιο γρήγορα στο δρόμο
  • Πλήρης εγγύηση DAF, τόσο για ανταλλακτικά όσο και για εργασία

Παραδείγματα

Όλα τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά διαθέτουν τα ίδια ποιοτικά standards με τα νέα ανταλλακτικά και η παραγγελία τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η γκάμα ανταλλακτικών μας περιλαμβάνει κινητήρες DAF, κιβώτια ταχυτήτων, συμπλέκτες, κινητήρες εκκίνησης και εναλλάκτες. Όλα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και διαθέτουν πλήρη εγγύηση.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Τα γνήσια ανταλλακτικά ανταλλακτικών της DAF πληρούν πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ανακατασκευάζονται και δοκιμάζονται πλήρως χρησιμοποιώντας τα καθιερωμένα πρότυπα DAF για νέα ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ποιότητα των ανταλλακτικών μας είναι ισοδύναμη με αυτή των νέων ανταλλακτικών. Ως αποτέλεσμα, τα ανταλλακτικά σας υπόκεινται στην ίδια πλήρη εγγύηση.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK