Εκπαίδευση DAF EcoDrive

Για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και καθαρότερο περιβάλλον

Εκπαίδευση DAF EcoDrive

Για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και καθαρότερο περιβάλλον

Το  DAF EcoDrive + εκπαίδευση, υποστηρίζει τον οδηγό στο χειρισμό του φορτηγού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και δίνει μεγάλη προσοχή στα οφέλη των τελευταίων τεχνολογιών επί του οχήματος.Το  DAF EcoDrive + εκπαίδευση έχει ως αποτέλεσμα 3 έως 5% καλύτερη απόδοση καυσίμου μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τον υπολογισμό: το κόστος καυσίμων για συνδυασμό φορτηγών μεγάλων αποστάσεων 40 τόνων ξεπερνούν εύκολα τα 60.000 ευρώ, – ετησίως.

Ένα κέρδος απόδοσης καυσίμου 4% σημαίνει εξοικονόμηση 2.400 €, -. Ανά έτος ανά φορτηγό.

Αυτό είναι ένα επιχειρηματικό όφελος που δεν μπορείτε να αγνοήσετε!

Στην αρχή της εκπαίδευσης DAF EcoDrive+, ο οδηγός καλείται να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες οδήγησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, παρακολουθούνται οι βαθμολογίες χρόνου, κατανάλωσης καυσίμου και το DAF Driver Performance Assistant. Στο δεύτερο στάδιο, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις θεωρητικές πληροφορίες για το πώς να κάνει τη βέλτιστη χρήση όλων των συστημάτων DAF που του επιτρέπουν να οδηγεί όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Το τελευταίο μέρος της εκπαίδευσης οδηγών DAF είναι μια προπονητική συνεδρία οδήγησης, κατά την οποία όλες οι θεωρητικές πληροφορίες εφαρμόζονται και οι νέες βαθμολογίες παρακολουθούνται για να δείξουν τα επίπεδα βελτίωσης.

Το DAF EcoDrive + εκπαίδευση, βελτιστοποιεί τις δεξιότητες του οδηγού και επιτρέπει στον οδηγό να κάνει καλύτερη χρήση όλων των τελευταίων δυνατοτήτων DAF, όπως:

  • EcoMode
  • EcoRoll
  • Το βελτιωμένο φρένο κινητήρα MX
  • Το DAF Driver Performance Assistant
  • Predictive Cruise Control
  • Predictive Shifting

Τα DAF EcoDrive + courses έχουν ως αποτέλεσμα τη μόνιμη εξοικονόμηση καυσίμου 3 έως 5%. Και ως πρόσθετο μπόνους μειώνετε τη φθορά στα ελαστικά και τα φρένα. Η επένδυση στο DAF EcoDrive + training σας επιστρέφει γρήγορα τα χρήματα σας. Απλώς δείτε αυτόν τον απλό υπολογισμό:

  • Το φορτηγό σας καλύπτει 150.000 χλμ ετησίως
  • Η εξοικονόμηση καυσίμου είναι 4%

Αυτό ισοδυναμεί με:

  • 2.000 λίτρα καθαρού κέρδους ανά φορτηγό
  • μείωση κατά 4% των εκπομπών CO2

Σχετικές πληροφορίες

Εκπαίδευση οδηγού DAF

Οι οδηγοί εκπαιδεύονται έτσι ώστε να εξοικονομούν καύσιμα χρησιμοποιώντας τα συστήματα υποστήριξης οδηγού και να κάνουν καλύτερες προβλέψεις σε συνθήκες κυκλοφορίας.

Παράδοση οχήματος DAF

Οι εκπαιδεύσεις παράδοσης οχήματος DAF διασφαλίζουν ότι ο οδηγός σας κάνει τη βέλτιστη χρήση όλων αυτών των χαρακτηριστικών από τη στιγμή που ξεκινά το πρώτο του ταξίδι.

Επικοινωνήστε με την ERGOTRAK